Princeza Šarlot postala prava ZVEZDA: Ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton je svojom reakcijom NASMEJALA ceo svet (VIDEO)

K.Ć. Vesti 30.03.2022 15:54 1

Kejt Midlton i princ Vilijam, zajedno sa dvoje dece Šarlotom i Džordžom, u društvu Njenog Veličanstva i predstavnika evropskih dvorova, prisustvovali su službi zahvalnosti posvećenoj princu Filipu

vilijam i kejt

EPA

Uprkos prisustvu visokih poznatih ličnosti, „šou” je ukrala sedmogodišnja princeza. Tokom mise, „Loti” je primetila sebe na jednom od ekrana postavljenih u Vestminsterskoj opatiji. Šarmantna reakcija devojčice ukrala je srca internet korisnika koji nisu sumnjali, rekavši: „Ovo je nova zvezda Vindzora“.

Svi svetski mediji danas govore o princezi Šarlot. Unuka kraljice Elizabete Druge, zajedno sa roditeljima, princezom Kejt i princom Vilijamom, i njenim starijim bratom Džordžom, na poziv Njenog Veličanstva, pojavila se u Vestminsterskoj opatiji. Sve povodom ceremonije zahvalnosti posvećene princu Filipu koji je preminuo pre godinu dana. Da bi proslavili život i dugogodišnju aktivnost kraljičinog muža, u London su došli predstavnici dvorova iz cele Evrope. Reč je o Norveškoj, Španiji, Belgiji, Danskoj i Švedskoj. U katedralu su došli i skoro svi Vindzori. Nedostajali su samo Hari, koji je odlučio da ne dođe u Veliku Britaniju. Tok bogosluženja je prenošen uživo.

Princeza Šarlot postala prava ZVEZDA: Ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton je svojom reakcijom NASMEJALA ceo svet (VIDEO)

EPA

 

Mala princeza se već neko vreme navikava na reflektore. Nije ni čudo što će na kraju njen otac, a potom i brat, u budućnosti postati kraljevi Velike Britanije. Roditelji sve češće vode „Loti” i Džordža na zvanične događaje, zahvaljujući kojima možemo da posmatramo kako mlada generacija popularne porodice odrastaju i menjaju se. Tokom službe u utorak u Vestminster Abiju, deca sa Kembridža su ljubazno marširala zajedno sa svojim elegantno obučenim roditeljima. I dok ovo nije njihovo prvo pojavljivanje pred fotoreporterima, ovoga puta i Džordž i Šarlot su delovali pomalo uplašeno.

Po dolasku u katedralu, Vilijam i Kejt su pozdravili sveštenstvo. Dok je Šarlot, prateći stope svoje majke, prilazila kenterberijskom nadbiskupu Džastinu Velbiju, koji se naginjao da razmeni nekoliko reči sa njom. Uprkos neizvesnosti, devojčica mu se široko osmehnula. Zatim je, da bi se osećala opušteno, zgrabila Kejt za ruku, koja ju je ohrabrila.

Princeza Šarlot postala prava ZVEZDA: Ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton je svojom reakcijom NASMEJALA ceo svet (VIDEO)

EPA

 

Međutim, ono što se dogodilo nedugo zatim dirnulo je u srca korisnika interneta i medija širom sveta. Dok je služba bila u toku, „Loti”, sedeći među najbližom rodbinom, primetila je sebe na jednom od ekrana. Sedmogodišnjakinja je poskočila ugledavši njen odraz, a onda se malo trgnula. Trenutak je snimljen kamerom, a snimak se brzo proširio internetom.

Korisnici interneta su oduševljeni malom princezom. Nema sumnje da je ćerka Vilijama i Kejt nova zvezda porodice Vindzor. U prošlosti je devojka dokazala da ima odlike slavne ličnosti.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
S2
30.03.2022 16:36

"Svi svetski mediji danas govore o princezi Šarlot. Unuka kraljice Elizabete Druge..."Greška u tekstu. Princeza Šarlot je PRAUNUKA njenog veličanstva Elizabete druge. Njen otac je kraljičin unuk i drugi u naslednom redu za krunu Velike Britanije.