Tanju Bošković je "LJUBAV ŽIVOTA" ostavila na najokrutniji mogući način: "Ranjeni ste, kad nemate nekoga da vas zagrili"

Vesti 22.07.2022 19:42 3

Za neodoljivom lepoticom ludeli su muškarci bivše Jugoslavije

Tanju Bošković je "LJUBAV ŽIVOTA" ostavila na najokrutniji mogući način: "Ranjeni ste, kad nemate nekoga da vas zagrili"

Blic

Iako je, čim je zakoračila na javnu scenu dobila titulu jedne od najfatalnijih glumica, Tanja tvrdi da nije imala sreće u ljubavi.

Tanja Bošković je rođena 27. juna 1953. godine u Beogradu. Potiče iz ugledne porodice, i majka Ivanka i otac Velizar su joj bili profesori književnosu, a ima sestru Slavenku koja je dve godine mlađa od nje. 

Uspela je da napravi bogatu glumačku karijeru, a nema osobe koja ne zna bar za jednu njenu ulogu. Tanja je bila zvezda mjuzikla Pozorišta na Terazijama, a 1986. godine je postala stalni član Ateljea 212. Priznala je da joj se dešavalo da ovacije traju i po 20 minuta nakon izvođenja predstave.

Međutim, javnost se najviše interesovala za njen ljubavni život, a ona tvrdi da on uopšte nije bio naročito uspešan.

"Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života", rekla je ona jednom prilikom.

Uvek je iskreno priznavala da samo za jednim pati. "Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela", priznaje ona.

Volela je jednom jako, ali je ta romansa završila krahom, a ona je više puta spominjala da je taj raskid delimično slomio. Tanja iz vezi sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima dvoje dece, ćerku Lanu i sina Dorđa. Ćerka je krenula njenim stopama i bavi se glumom, a sin je završio Fakultet političkih nauka i početkom 2014. godine se oženio i danas živi u Americi.

Ova veza nije uspela da opstane, a čovek koga je neizmerno volela, kako ona kaže, je ostavio rečima: "Ne vredi, ti si udata za pozorište", rekla je Tanja svojevremeno u emisiji Exkluziv.

Uprkos svim nedaćama uspela je da zadrži osmeh na licu. Kao najveći uspeh u životu navodi majčinstvo. "Bog ti poveri na čuvanje to malo biće, a to je velika čast. U tom danu kad sam postala majka, ja se više ničega bojala nisam."

Tanja je i u poznim godinama zadržala osmeh devojčice i tinejdžersku razdraganost. Gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom", na televiziji RTS, osvrnula se na mlade generacije i rekla: "Nisu slučajno napravljene te društvene mreže. Više niko nikog ne dodiruje, niko nikog ne grli. Vi možete da živite, raditi iz svoje kuće i nikada nikog ne upoznati. Znate kako se postaje ranjen i duboko sam. Ako nema ko da vas zagrli."

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)
Loading
Ms
01.04.2022 11:54

Bas tako. Ranjena i duboko sama. Neka im je svima sa srećom... kako su sejali tako će sami proci u to cvrsto verujem. A ti si iznad svih njih milion godina. Zivela ti nama lepa i spolja i iznutra. I trajala u svojoj umetnosti i zivotu.

tomi
01.04.2022 18:04

eto,dozivela si za zivota,da ti se kaze,bila si dobra riba,al poslednjih 20 g. si za izbegavanje!

Marija
22.07.2022 21:20

@tomi - Sram Vas bilo Toni. Toliko.