Ćerka NEPREŽALJENE legende sporta porasla je u pravu LEPOTICU: Nazivaju je BOGINJOM, a od NJE je sve nasledila

M. G. Vesti 01.04.2022 17:54 0

Najstarija ćerka Kobija Brajanta izrasla je u pravu lepoticu, a nedavno je uplovila u manekenkse vode.

Ćerka NEPREŽALJENE legende sporta porasla je u pravu LEPOTICU: Nazivaju je BOGINJOM, a od NJE je sve nasledila

Profimedia

Ćerka pokojnog košarkaša Kobija Brajanta, 19-godišnja Natalija Brajant, izrasla je u pravu lepoticu koja je ukrala svu pažnju na Vanity Fair Oskar zabavi.

Mlada manekenka na događaju se pojavila u zlatno-crnoj haljini u kojoj ju je bilo nemoguće ne primetiti je, a poglede je plenila i hrabrim dekolteom.

Svojom lepom ćerkom na Instagramu se pohvalila i ponosna mama Vanesa Brajant, koja je uz njenu fotografiju napisala "zlatna boginja", a s njom su se složili i brojni pratioci putem komentara.

 

 

"Prelepa je", "Ona izgleda savršeno", "Izrasla je u prelepu devojku", "Ćerka ti je najlepša", "Izgleda poput boginje", samo su neki od komentara na račun fotografije koju je Vanesa objavila na Instagramu.

Nataliju su mnogi zapazili i na zadnjoj Met Gali zbog odvažne blještave haljine koju je nosila, a od tada je njen stil pod lupom javnosti.

 

 

Inače, Natalija je najstarija od četiri ćerke Vanese i Kobija Brajanta. Uz Đinu, koja je s ocem poginula u helikopterskoj nesreći u januaru 2020. godine, dobili su još i Bijanku Belu, koja dana ima pet godina, a najmlađa Kapri rođena je samo pola godine pre očeve i sestrine tragične smrti.

Natalija je krajem januara 2021. godine napunila 18 godina, a od tada samo niže poslovne uspehe.

 

 

‒ Oduvek me je zanimala moda, još kao veoma malu. Pratim sva dešavanja u modnoj industriji i otkako pamtim, želela sam da budem model. Svesna sam da imam mnogo toga još da naučim, ali osećam da je ovo sjajna prilika za mene da učim i iskažem se na najkreativniji mogući način ‒ rekla je nedavno Natalija.

Natalija je bila na naslovnici septembarskog izdanja Teen Voga 2021. godine, a zajedno sa majkom Vaneseom bila je deo Bvlgari kampanje.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading