O ovoj "PREVARI" na Tviteru se RASPRAVLJA danima: Jutjuber tvrdi da je za samo TRI dana dobio TRBUŠNJAKE i da to može svako od nas!

Vesti 06.04.2022 13:35 0

Američki jutjuber Logan Paul ostavio je fanove zbunjene nakon što je objavio svoju "trodnevnu transformaciju tela"

O ovoj "PREVARI" na Tviteru se RASPRAVLJA danima: Jutjuber tvrdi da je za samo TRI dana dobio TRBUŠNJAKE i da to može svako od nas!

printscreen/Tviter

YouTuber koji je postao borac napravio imao je i svoj rvački debi na WWE događaju ovog vikenda i jasno je stavio do znanja da je spreman za borbu, a na Tviteru je podstakao raspravu o svojoj rutini vežbanja.

Umesto da provede mesece u teretani kako bi dobio zategnut stomak i mišiće leđa, on tvrdi da je svoj novi izgled postigao za samo tri dana.

Paul je rekao da je "pratio režim od 100 sklekova i 100 trbušnjaka svaki dan 3 dana zaredom" kako bi dobio ravan stomak i naglašene mišiće, dodajući da je "veoma zadovoljan rezultatima".

O ovoj

printscreen/Tviter

 

Međutim, mnogi su bili skeptični povodom njegove transformacije tvrdeći da će skoro svako ko je ikada pokušao da promeni svoj izgled znati da ovako dramatični rezultati obično zahtevaju mnogo više vremena i napora.

Paulova neverovatna promena je ostavila neke korisnike Tvitera zbunjene i zapitali su se da li je bio ozbiljan kada je podelio svoje fotografije.

Jedan korisnik optužio je Paula da je "samo naduvao stomak na prvoj fotografiji i lagano se savio na drugom snimku", dok je drugi odgovorio: "Tako očito napumpaš stomak na ovim snimcima, takođe je naučno nemoguće to učiniti ."

Treći korisnik je prokomentarisao: "Radim 100 sklekova i trbušnjaka dnevno i ne izgledam ovako."

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading