Dijagnoza Brusa Vilisa bila je ŠOK za njegovu MLADU suprugu: "Znali su da se njegovo zdravlje može pogoršati, a deca su im još uvek MALA "

K.Ć. Vesti 06.04.2022 21:22 1

Vest da Brus Vilis prestaje da glumi zbog afazije bila je šokantna za filmsku zajednicu i ljubitelje njegovog lika i dela

Dijagnoza Brusa Vilisa bila je ŠOK za njegovu MLADU suprugu: "Znali su da se njegovo zdravlje može pogoršati, a deca su im još uvek MALA "

Shutterstock

Ispostavilo se da je dijagnoza pogodila sve, a najviše glumčevu suprugu Emu Heming Vilis. Kako je javila osoba iz okruženja para, supružnici su znali da zbog razlike u godinama između njih - 24 godine - glumčevo zdravlje pre ili kasnije može da bude problem.

Ljubitelji akcionih filmova nadali su se da će Brusa Vilisa gledati na ekranu još mnogo puta puta. Nažalost, vesti nisu baš najbolje.

 Afazija – gubitak sposobnosti govora, kao i čitanja i pisanja usled oštećenja mozga – prekinula je njegovu profesionalnu aktivnost zauvek . Kako je Vilisov prijatelj otkrio u intervjuu za „San”, uzrok afazije može biti povreda glave, koju je glumac zadobio 2003. godine na snimanju filma „Suze sunca”. Slično mišljenje dele i zvezdini rođaci, za koje su se dijagnoza i svest o sopstvenoj bespomoćnosti ispostavile kao poražavajuće.

Kako je objavljeno u intervjuu za Pipl, osoba iz pratnje para, 43-godišnja Ema Heming Vilis, bila je šokirana kada je saznala za progresivnu bolest svog supruga.

- Pošto je Brus stariji od Eme, znali su da se njegovo zdravlje može pogoršati brže od njenog. Ipak, dijagnoza je za nju bio smak sveta. Teško je videti pogoršanje zdravlja i stanja njenog partnera. Pogotovo što njihove ćerke su još male. Evelin ima 7, Mejbl 10 godina. I za njih se, pre svega, Ema trudi da drži sve pod kontrolom i da ne odustane - opisuje doušnik.

Dijagnoza Brusa Vilisa bila je ŠOK za njegovu MLADU suprugu:

Shutterstock

 

Glumčeva supruga ne prestaje da pokušava da na bilo koji način zaustavi napredovanje bolesti, a da se pritom pobrine da kvalitet života njenog muža bude što bolji.

- Ema stalno radi sa najboljim specijalistima i lekarima koji mu mogu pomoći. Brus kod kuće ima asistenta koji brine o njegovoj bezbednosti kada ona nije u blizini – dodaje osoba iz užeg kruga supružnika.

Vilis je 2009. godine upoznao i oženio manekenku Emu Heming, a Mur i njen tadašnji suprug bili su među gostima na venčanju. Iste godine, glumac je već rekao u intervjuima da su sada svi deo istog plemena i da se dobro slažu jedni s drugima.

- Naši odnosi su izazvali interesovanje jer ljudi znaju da posle razvoda možete da budete zli i ljubomorni na svoju bivšu partnerku, ali ne razumeju u potpunosti da se možete slagati sa njom - rekao je on u intervjuu za „V Magazine“.

 

Komentari (1)
Loading
Dream
06.04.2022 23:16

Koliko je dece ostalo bez roditelja jer se nisu mogli leciti od bolesti za koju ima leka.Oni,hvala Bogu,imaju pristup svem,I kamo srece da je za sve isto.I ovo vi objavljujete kao glavnu vest.Sve je to jako tuzno, za neke daleko tuznije nego sto mozete zamisliti.Ali to valjda radja revolucionare u toku ljudske istorije.