Jelena Janković proslavila PRVI rođendan ĆERKE: Konačno je otkriveno IME devojčice, a značenje je veoma POSEBNO i JEDINSTVENO

M. G. Vesti 07.04.2022 12:13 0

Ćerka Jelene Janković proslavila je prvi rođendan

Jelena Janković proslavila PRVI rođendan ĆERKE: Konačno je otkriveno IME devojčice, a značenje je veoma POSEBNO i JEDINSTVENO

Printscreen/Instagram

Teniserka Jelena Janković i doktor Branko Barać su prošlog aprila dobili ćerku. Kako se Jelena potpuno posvetila svom detetu, kako pišu mediji, nije otkrila ime devojčice, a nije objavila nijednu fotografiju.

Razumljivo je što želi da sačuva dete od radoznalih očiju, te je život Jelenine ćerke velika tajna. Devojčica je proslavila svoj prvi rođendan, a proslava je zakazana za današnji dan.

Tonovi koji preovladavaju u dekoraciji su roze boje, baloni, buketi cveća, garnitura, ali i male stolice, plišane mede.

 

 

Svima je privukla pažnju reč ispod fotografije devojčice jer je na njoj ispisano njeno ime. Iako se godinu dana nije znalo, sada je otkriveno da se ćerka Jelene i Branka zove Una.

Ime Una ima prelepo značenje, a jedno od tih je jedinstvena, unikatna, jedina, mezimica, u svemu prva i najbolja. Drugo značenje se vezuje za keltsku kulturu i u slobodnom prevodu znači jagnje ili jagnješce.

Dakle, ovo lično ime ima značenje: „žena koja je jedinstvena“, „jedna i jedina“, „pitoma kao jagnje“, „osoba koja je unikatna i posebna“, „ćerka jedinica“, „prvorođena“, „jedna“.

Srećan prvi rođendan, Una!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading