Džejda Pinket Smit ponovo iznosi PRILJAV VEŠ u javnost: "Bila sam trudna i pod pritiskom, NIKADA NISAM želela da se UDAM"

M. G. Vesti 09.04.2022 18:12 0

Džejda Pinket Smit definitivno nikad neće prestati da intrigira javnost i privlači gnev ljudi.

Džejda Pinket Smit ponovo iznosi PRILJAV VEŠ u javnost: "Bila sam trudna i pod pritiskom, NIKADA NISAM želela da se UDAM"

Tanjug/Ap

Džejda Pinket Smit nakon svih skandala koji su se odigrali i nakon odluke da se Vilu Smitu zabrani prisustvo na dodeli Oskara narednih 10 godina, samo jednom izjavom je bacila u senku sve ove događaje.

Naime, ona je jednom izjavila da uopšte nije želela da se udaje za Smita.

- Bila sam pod pritiskom, znate nije lako kada ste mladi, a pritom i mlada glumica željna uspeha. Prosto nisam znala šta da radim, a bila sam i trudna. Zapravo, ja nikad nisam želela da se udam - rekla je Džejda.

Džejda se prisetila i svoje majke koja ih je naterala da se venčaju i još jednom ponovila da ona to nije želela, ali je morala jer je ostala trudna.

Ona je istakla da je venčanje bilo užasno, bila je uznemirena i na ivici suza, ništa joj se nije dopadalo. Vil Smit je uvek tvrdio kako je tog dana bio najsrećniji i da je uvek zamišljao veliku i srećnu porodicu.

Podsetimo, javnost je zgrožena nekonvencionalnim stavovima Džejde Pinket Smit, koja je otvoreno priznala u emisiji da je varala supruga uz opravdanje da je samo htela da pomogne i želela je da se oseća dobro.

Prema rečima stručnjaka, njihov odnos je odličan primer toksične veze. Džejda je Vila uvek javno omalovažavala, kao i njihov odnos, dok se on trudio da pokaže kako je sve savršeno. Da li će se ikada završiti ovaj začarani krug nesrećnih okolnosti koji nikoga ne pravi srećnim?

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading