Džesika Simpson progovorila o svom ALKOHOLIZMU: "Piće nije bio problem, već..."

K.Ć. Vesti 10.04.2022 20:00 0

Džesika Simpson je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je teško prepoznati

Džesika Simpson progovorila o svom ALKOHOLIZMU: "Piće nije bio problem, već..."

EPA

Pevačica je odlučila da sa fanovima podeli ličnu fotografiju u znak sećanja na dan kada je odlučila da se izbori za sebe i ne odustane od alkoholizma.

"Bila sam neprepoznatljiva verzija sebe"

Fotografija koju je Džesika Simpson objavila na Instagramu uslikana je 1. novembra 2017, dan posle Noći veštica. Pevačica je tog dana donela odluku da počne da se leči i od tada je alkoholičar koji ne pije.

- Ova osoba u rano jutro 1. novembra 2017. je neprepoznatljiva verzija mene. Morala sam mnogo toga da otkrijem, odblokiram i istražim. Znala sam u tom trenutku da moram da povratim svoje unutrašnje svetlo, da pokažem pobedu nad svojim unutrašnjim borba za samopoštovanje i smelost, da izađem u svet sa prodornom jasnoćom - napisala je pevačica.

Četiri godine trezvenosti

Džesika Simpson (41), poznata po hitovima kao što su "A Public Affair" i filmovima "The Dukes of Hazzard" i "Blond Ambition", priznala je da je morala da prestane da pije alkohol jer je "kontrolisao njen um i srce". . Glumica, koja je majka troje dece, priznala je: „Ne mogu da verujem da su prošle već 4 godine! Osećam se kao da su možda dve. Mislim da je to dobra stvar. Postoji toliko mnogo stigmi oko reči alkoholizam i etikete alkoholičara“.

- Pravi posao koji sam morala da radim u životu bio je prihvatanje neuspeha, bola, sloma i samosabotaže. Pijenje nije bilo problem. Nisam volela sebe. Nisam poštovala sopstvenu snagu. - rekla je ona.

- Pomirila sam se sa svojim strahovima i prihvatila delove svog života koji su samo tužni. Imam ličnu moć i duhovnu hrabrost. Izuzetno sam iskrena i otvorena. Slobodna sam - dodala je.

Iskreno priznanje

Pevačica je ranije u biografiji „Otvorena knjiga” opisala svoju borbu sa alkoholom. Sada je Džesika Simpson priznala da je shvatila da mora da odustane od alkohola na Noć veštica kada je "odlutala" i nije mogla da obuče svoju decu u kostime.

U biografiji, glumica je takođe priznala da je u mladosti bila seksualno zlostavljana i koristila tablete za ishranu pre dvadeset godina. Pevačica je počela da ih uzima u ranoj mladosti nakon što joj je bivši izvršni direktor kompanije Soni Music Entertainment rekao da treba da smrša.

- Hteo je da potpiše ugovor sa mnom, a onda je rekao: „Treba da smršaš petnaest kilograma - rekla je Simpson.

Komentari (0)
Loading