Ko je snajka Dejvida i Viktorije Bekam: Njeno porodično BOGATSTVO je neprocenjivo, a venčanica je bila pravo UMETNIČKO DELO

Vesti 11.04.2022 11:13 0

Ovo će verovatno ostati zapamćeno ,,venčanje godine''

Ko je snajka Dejvida i Viktorije Bekam: Njeno porodično BOGATSTVO je neprocenjivo, a venčanica je bila pravo UMETNIČKO DELO

Printscreen/Instagram

Poznati sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam i njegova partnerka Nikola Pelc, u subotu su izgovorili sudbonosno  "da" na njenom porodičnom imanju na Floridi koje vredi  76 miliona funti. 

 

 

Svi mediji navode da je Bruklin uzeo prezime svoje supruge koje će od sada koristiti kao svoje srednje ime. 

Sve zanima ko je ova misteriozna mlada

Nikola je rođena u Njujorku, ćerka poznatog američkog milionera Nelsona Pelca i Klaudije Hefner, bivše manekene. Najmlađa je od osmoro dece ovog bogatog para. 

Glumica je u usponu, te je do sad snimila 11 filmova i igrala u tri televizijske serije. Takođeje i često bila u muzičkim spotovima Majli Sajrus i Zejna Melika, a na kratko je privukla pažnju medija nakon što je uplovila u vezu sa Džasitn Biberom, koja nije dugo potrajala. 

 

 

Bruklin Bekam i Nikol počeli su da se zabavljaju 2019. godine, a samo godinu dana kasnije, u julu 2020, objavili su veridbu a sam verenički prsten je bio smaragdom za koji je, kažu upućeni, koštao 200.000 dolara.

Kako je na samom venčanju zabranjeno bilo fotografisanje, jedine slike koje su nam omogućene da provirimo, jesu one koje su postavili na svom instagram profilu. 

 

 

Venčanica iz bajke 

Tradicionalnog stila, venčanica brenda ,,Valentino''  oduševelija je ljude širom sveta.  

Najpoznatija i cenjena stiliskinja Lesli Farmer izjavila je da ,,nikada u životu nije videla lepšu haljinu''. 

 

 

Ovo je velika izjava kada to Lesi kaže, s tim da stoji iza ormara mnogih poznatih zvezda, kao što su Demi Mur, Šarliz Teron, Džulija Mur.

Komentari (0)
Loading