Sećate li se Karmen i Džunija iz filma "DECA ŠPIJUNI"? Evo kako danas izgledaju ovi glumci, nikada ih ne biste PREPOZNALI!

K.Ć. Vesti 13.04.2022 18:30 0

Nema ko nije gledao popularni film za decu "Spy Kids" (Deca špijuni), on je 2001. godine bio najveći bioskopski hit

Sećate li se Karmen i Džunija iz filma "DECA ŠPIJUNI"? Evo kako danas izgledaju ovi glumci, nikada ih ne biste PREPOZNALI!

Printscreen

Tinejdžeri i deca rado su pratili avanture dece špijuna - brata i sestre Kortez, a i odrasli se se zabavljali uz ovaj blokbaster.

Uloga starije sestre Karmen pripala je tada dvanaestogodišnjoj Aleks Vegi, dok je mlađeg brata Džunija glumio osmogodišnji Daril Sabara. Ovi klinci našli su se rame uz rame sa holivudskim velikaniam poput Antonija Banderasa, Džordža Klunija, Teri Hačer, Selme Hajek, a zbog uspeha filma snimljen je i nastavak.

Početkom, 2000-ih Aleks i Daril važili su za najveće dečje zvezde, no u narednim godinama nisu nizali toliko zapažene uloge... Upšravo zato, proverili smo gde su danas i šta rade ovi glumci - 21 godinu od prikazivanja filma koji ih je proslavio!

Aleks Vega danas ima 33 godine, a i dalje se bavi glumom, ali se pojavljuje uglavnom u epizodnim ulogama. Poslednjih godina napredovala je u karijeru, te je postala zaštitno lice filmova iz produkcije Hallmark televizijske kuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa PenaVega (@vegaalexa)

 

Ona je usmerena i na porodični život, a od 2014. je u braku sa kolegom Karlosom Penom. Zanimljivo je da su izabrali zajedničko prezime za sebe i svoju dvojicu sinova, a to je kombinacija njihova dva - PenaVega. Par ima i zajednički Jutjub kanal, a iz priloženog se vidi da su veoma posvećeni religiji, kao i vaspitanju dece.

Inače, atraktivna plavuša je nekada rado delila provokativne fotografije, no porodični život ju je promenio, pa je to sada retkost.

Daril sada ima 29 godina i takođe se bavi glumom, ali je posvećen pozajmljivanju glasova u različitim ostvarenjima. U srećnom braku je sa pevačicom Megan Trejnor, koju sigurno zante po hitu "All About That Bass".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daryl Sabara (@darylsabara)

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading