Upoznali su se u ISTOJ ŠKOLI: Podatak koji je sve IZNENADIO, evo šta su po obrazovanju Novak i Jelena Đoković

M. G. Vesti 14.04.2022 20:42 0

Obrazovanje Novaka Đokovića i njegove supruge intrigira javnost

Upoznali su se u ISTOJ ŠKOLI: Podatak koji je sve IZNENADIO, evo šta su po obrazovanju Novak i Jelena Đoković

Alo

Novak Đoković imao je samo sedam godina kada je odlučno izjavio da želi da bude najbolji teniser sveta. Na tome je vredno radio, pa je škola ostala u drugom planu. Ipak, završio je osnovnu Bora Stanković u beogradskom naselju Banjica, a uporedo sa Teniskom akademijom Nikole Pilića kao tinejdžer je pohađao Sportsku gimnaziju.

Jasno je da srednju školu nije mogao da završi onako kako to čine ostali, "obični" učenici. Zbog obaveza i putovanja na turnire bio je "vanredan slučaj" i dolazio je samo kada je trebalo da polaže ispite.

Ipak, u toj istoj instituciji upoznao je 2005. godine ljubav svog života, piše Hello magazin.

Posle Osnovne škole Drinka Pavlović u centru Beograda, Jelena, tada Ristić, koja je ozbiljno trenirala atletiku, nastavila je svoj obrazovni put u Sportskoj gimnaziji. Kasnije je u Milanu upisala Bocconi, jedan od najboljih privatnih fakulteta u Italiji, gde je studirala "Business administration", a potom završila i master.

Kako joj to nije bilo dovoljno, jer smatra da nikad nije dosta znanja i obrazovanja, 2011. godine odbranila je doktorat na smeru "Luxury Management and Services" Internacionalnog univerziteta u Monaku. Zahvaljujući svim ovim diplomama, Jelena Đoković danas besprekorno upravlja Fondacijom koju je osnovala sa suprugom.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading