Oglasila se DIZAJNERKA s kojom je reper NAVODNO PREVARIO trudnu Rijanu: Amina je otkrila SVOJU stranu priče, a jedno je i dalje nepoznato

M. G. Vesti 16.04.2022 11:38 0

Nakon što se proširila glasina da je Rijana raskinula s reperom, oglasila se dizajnerka s kojom je Asap Rocky navodno varao trudnu pevačicu

Rijana

Printscreen/ Instagram

Nakon što se pojavila vest da je reper Asap Roki, prevario Rijanu s dizajnerkom cipela Aminom Muadi, ona se oglasila putem društvenih mreža tvrdeći da su glasine lažne, te da nije planirala da priča ovim povodom ali s obzirom na to da su glasine otišle predaleko, morala je da uzme stvar u svoje ruke.

- Oduvek sam verovala da neutemeljena laž koja se širi društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor ili pojašnjenje, pogotovo ako je toliko podla. U početku sam pretpostavila da ovaj lažni trač, izmišljen s lošom namerom, neće biti shvaćen ozbiljno, započela je svoju objavu na Instagram storiju i dodala:

- Međutim, u poslednja 24 sata podsetila sam se da živimo u društvu koje tako brzo govori o nekim temama bez obzira na činjeničnu osnovu, te da ni za šta ne postoji granica.

 

 

Čak ni tokom onoga što bi trebalo biti jedno od najlepših i slavljeničkih trenutaka u životu, napisala je Muadi misleći na Rijaninu trudnoću.

Amina je dodala da se oglasila zbog osoba prema kojima ima "veliko poštovanje i naklonost", dok se Rijana i reper za sada nisu oglašavali tim povodom.

Podsetimo, novinar iz Pariza (@Louis_via_Roma) objavio je tvit koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, a u kojem je sam izneo tvrdnju da je trudna Rijana ostavila Asap Rokija zbog prevare.

Oglasila se DIZAJNERKA s kojom je reper NAVODNO PREVARIO trudnu Rijanu: Amina je otkrila SVOJU stranu priče, a jedno je i dalje nepoznato

Printscreen/ Instagram

 

On je naveo da je pevačica uhvatila repera u više nego prisnom odnosu sa njenom bliskom saradnicom, a da možda u pričama ima istine potvrđuje i to što je Rijana iste večeri uslikana u suzama u jednom restoranu. Ona je tu došla s Asapom, međutim, objekat je napustila sama.

"Rijana i Asap Roki su se rastali. Rijana je raskinula sa njim nakon što ga je uhvatila da vara sa dizajnerkom cipela Aminom Muadi", piše u tvitu novinara, koji je dodao da se Asap i Amina poznaju nekoliko godina, te da su u prošlosti čak i izlazili, a potom i sarađivali na njegovoj liniji cipela.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading