Pevačica je nakon DESETOČASOVNOG porođaja rodila MRTVO dete: "Mogla sam da vidim bebinu glavu između nogu"

Vesti 18.04.2022 08:22 0

Lili Alen danas je druga žena, a period zavisnosti i tešku prošlost ostavila je daleko iza sebe

Pevačica je nakon DESETOČASOVNOG porođaja rodila MRTVO dete: "Mogla sam da vidim bebinu glavu između nogu"

Profimedia

 

Te 2009. godine muzička industrija bila je u znaku nekada slavne pevačice Lili Alen. Čak dve pesme sa istog albuma "Fu*k You" i "Not Fair", danonoćno su se emotivale na svim radio stanicama, a čuvena lepotica je gotovo preko noći stekla svetsku slavu.

Pevačica je nakon DESETOČASOVNOG porođaja rodila MRTVO dete:

Profimedia

 

 

Međutim, uprkos talentu, lepoti, i neobičnom stilu, u godinama koje slede njena popularnost je lagano ali sigurno išla silaznom putanjom.

Lili je bila jedna od buntovnica Holivuda koja je partijala sa brojnim zvezdama, a najviše sa Majli Sajrus, a nakon brojnih skandala mir je pronašla tek kasnije, kada je već uveliko postala majka.

Pevačica je došla iz difunkcionalne umetničke porodice, te kako je i kasnije pričala, nije imala snažne uzore na koje bi se ugledala. Njena majka imala je problem sa alkoholom i tabletama, a pevačica je krenula istim putem kasnije, i pored svega toga se borila i sa bulimijom i anoreksijom. U trenucima najveće slave, svi su joj govorili koliko dobro izgleda, a ona je znala da će nakon obroka ponovo otići da povraća, kako je to činila i do tada.

Pevačica je nakon DESETOČASOVNOG porođaja rodila MRTVO dete:

Profimedia

 

 

- Mogla sam da vidim bebinu glavu između nogu, a nisam mogla ništa da uradim za njega - napisala je, a kako kaže, porođaj je trajao gotovo 10 sati. Na kraju su ona i njen tadašnji suprug držali Džordža kako su mu dali ime i plakali, a ona je u danima koji slede bila pod jakim sedativima. Srećom, godinu dana kasnije, rodila je zdravu ćerkicu Etel, a potom, 2013. ponovo je dobila ćerku kojoj je dala ime Marni Rouz.

 

 

Komentari (0)
Loading