Privatno se NISU PODNOSILI: Glumica izdala memoare i posle 35 godina progovorila o ŠOKANTNOM odnosu sa Patrikom Svejzijem

K.Ć. Vesti 20.04.2022 10:12 0

Nakon 35 godina od premijere "Prljavog plesa" i 13 godina nakon smrti Patrika Svejzija, njegova filmska partnerka Dženifer Grej prekida tišinu. U svojim memoarima "Iz ugla" opisuje svoj odnos sa glumcem i šta bi mu danas rekla da može

Privatno se NISU PODNOSILI: Glumica izdala memoare i posle 35 godina progovorila o ŠOKANTNOM odnosu sa Patrikom Svejzijem

Printscreen/Youtube

enifer Grej postala je poznata nakon premijere filma "Prljavi ples" iz 1987. U filmu je glumila Frensis "Bejbi" Hausmen koja upoznaje plesača Džonija Kasla (kojeg glumi Patrik Svejzi ). Houseman je morala da zameni Džonijevog trenutnog plesnog partnera. Između para se razvija snažno osećanje, koje devojčina porodica do tada ne prihvata.

Nakon 35 godina od premijere filma i 13 nakon smrti Patrika Svajzija, odlučila je da piše o svom radu na setu " Prljavi ples ". Njeni memoari pod nazivom "Iz ugla" biće dostupni početkom maja. U knjizi se, između ostalih, bavi i odnosom sa Svejzom. Na setu je imala zbog čega da se nervira stalno, jer je Svejzi strašno kasnio, a ona je uvek bila tu na vreme i spremna da krene na posao.

 

 

Bebi i Džoniju nije suđeno da budu zajedno

- Bebi i Džoniju nije suđeno da budu zajedno. Ovi likovi su puni suprotnosti i nisu se uklapali. Nismo bili prirodni par. Ali morali smo da glumimo tako, i to je stvaralo napetost . Normalno, kada par se ne oseća prirodno i opušteno, sve ide kako ne treba i raskinete, ali mi smo bili primorani da budemo zajedno. I to je stvorilo neku vrstu sinergije ili trenja koje je proizvelo takav efekat - možete pročitati u memoarima citira ljudi.com.

Glumica se osvrnula i na ono što bi danas rekla Svajzu da je mogla. Dženifer bi mu se sigurno izvinila što ga je potcenila i što nije uživala u vremenu provedenom zajedno na setu.

 

 

Poznato je da odnos između glavnih uloga na snimanju „Prljavog plesa” dugo nije bio najpoznatiji. Kako podseća „Viva”, Svejzi je u svojoj autobiografiji „Vreme mog života” napisao da ga iritira partnerov humor, čudna raspoloženja i zezancije, što je poremetilo rad na setu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading