Prerana SMRT planetarno popularnog DIZAJNERA: Zbog bolesti je prodavao DRAGOCENOSTI, a danas se ceo svet oprašta od njega!

Vesti 21.04.2022 11:35 0

Danas se ceo svet oprašta od Kviterija Lebogang Kekana koji je preminuo nakon teške i kraće bolesti

Prerana SMRT planetarno popularnog DIZAJNERA: Zbog bolesti je prodavao DRAGOCENOSTI, a danas se ceo svet oprašta od njega!

EPA

Njegova porodica potvrdila je da se njegov život ugasio u 38. godini. 

Modnoj ikoni prošle godine bio je dijagnostifikovan multipli mijelom. Mnogi su verovali da će se oporaviti, posebno nakon druge faze hemoterapije, ali na iznenađenje mnogih, njegovo stanje se pogoršalo i on nas je zauvek napustio.

Njegovi najbliži sa tugom su saopštili:

 

"Porodica Kekana sa dubokim žaljenjem i tugom potvrđuje preranu smrt međunarodnog modnog dizajnera, sina, oca i brata Leboganga Kviterije Kekane (38) nakon kratke borbe sa rakom“.

Inače, dizajner je sarađivao sa mnogobrojnim poznatim ličnostima, među kojima je i Bijonse. Uprkos tome što je bio izuzetno popular i za njega su troškovi lečenja bili previsoki.

- To je jedna od najtežih odluka koje sam morao da donesem, ali da bih se oporavio, morao sam da budem tamo gde se osećam voljeno i da nema presude. Troškovi dobre zdravstvene zaštite doneli su veliki finansijski napor mom poslovanju.

Otac jednog deteta morao je da proda svoje dragocenosti kako bi mogao da plati lečenje, a nije krio i da su mu bliski prijatelji pomagali oko medicinskih troškova:

-Bilo je teško, ali verujem da ću se oporaviti i nastaviti da pravim prelepe odevne predmete. Pobediću ovo. Pobedio sam skoro svaku prepreku u prošlosti.

 

 

Komentari (0)
Loading