Zavodio ŽENE i uzeo im MILIONE: Frajeru sa Tindera sada preti ZATVOR i to zbog jedne GLUPE greške!

Vesti 22.04.2022 20:48 1

Sajmon Levi jepopularnost stekao kao najveća "Varalica sa Tindera"

Zavodio ŽENE i uzeo im MILIONE: Frajeru sa Tindera sada preti ZATVOR i to zbog jedne GLUPE greške!

Printscreen/Youtube

Poznat je kao  izraelski prevarant osuđen za krađu, falsifikovanje i prevaru. Navodno je, zahvaljujući dobro osmišljenim prevarama uspeo da inkasira 10 miliona dolara. Inače, njegovo pravo ime je Šimon Hajut, 
a postao je poznataž 2019. godine nakon objavljivanja članka pod naslovom „The Tinder Svindler” od strane istraživačkih novinara norveškog tabloida Verdens Gang.

Nakon toga je objavljen i Netfliksov dokumentarac "Tinder Swinlder" koji je razotkrio njegove načine manipulacije žrtava širom sveta od kojih je uzimao milionske iznose.

Njegove žrtve, uglavnom su bile žene, a neke od njih su istupile javno kako bi ispričale na koje načine ih je zavodio, a potom "pozajmljivao" novac koji nikad nije vratio.

Ovog puta izdata je poternica za njim zbog falsifikovane vozačke dozvole u Španiji. On je priveden posle kupovine Maseratija u vrednosti od 80.000 dolara.Naime, policija je intervenisala nakon što se njegovo vozilo zaglavilo na plaži. U automobilu sa njim je bila misteriozna Ruskinja, piše "Daily Mail.

Policiji se predstavio kao Majkl Bilton i dao im je lažnu legitimaciju. Majkl Bilton je jedan od mnogih lažnih imena koja koristi.

Policija je ustanovila da je u pitanju falsifikovana dokumentacija i ponovo je pokrenuta krivična istriga protiv Levija.

Komentari (1)
Loading
Rada i Rastko
23.04.2022 08:23

Ima ih i u Srbiji , ovaj je makar mlad i zgodnjikav . To su muske krimi prostitutke , zasto krimi jer se bave kriminalom a zasto proistitutke zato sto se prostituisu sve dok ne dodju do plena. Zene oprez , neki rade u paru zajedno sa svojim zenama , pripazite se i takvih.