Kubanski ,,Bred Pit'' prevario ženu preko 80 puta: Preko svega mu prelazila sve do sada, RAZVOD usledio posle 18 godina

Vesti 23.04.2022 22:00 0

Po nekim ženama on je simbol lepote i muževnosti

Kubanski ,,Bred Pit'' prevario ženu preko 80 puta: Preko svega mu prelazila sve do sada, RAZVOD usledio posle 18 godina

Printscreen/Instagram

Mnoge žene su zbog Vilijama Levija gubile ,,tlo pod nogama'' od kako se pojavio u slavnim španskim serijama. 

Njegovo srce ipak je naizgled zauzela njegova koleginica, Elizabet Gutjerez sa kojom je bio u braku punih 18 godina. 

-  Želimo da vas obavestimo da smo odlučili nakon što smo dobro razmislili, našem odnosu dođe kraj. Ali i dalje ćemo ostati najbolja porodica koja postoji i biti najbolji roditelji svojoj deci. To se nikada neće promeniti - napisao je slavni glumac na svoj instagram profilu a zatim obrisao objavu.

Od početka njihovog braka stvari su bile na ,,staklenim nogama'' zbog njegovih prevara, ipak ona mu je uvek opraštala sve do sad. 

Španski sajt "Eldiariony" glumac je na udaru negativnih kometara i prozivki od njegovih sada već bivših fanova, te ispod skoro svake njegove objave ostavljaju ružne i besne kometare. 

 

 

- Čovek koji je u stanju da ovako neke stvari radi ženi i deci nema vrednost za mene", "Neverovatno je koliko je zgodan, a koliko ne poštuje žene", "Svako ima svoje vreme, a on je sada definitivno izašao iz mode", "Drago mi je da vidim da nisam jedina kojoj se ovaj momak uopšte ne dopada", "Ti si sramota za muškarce - samo su neki od kometara. 

Pročulo se da je bio sa više od 80 žena tokom njihovog braka, ali istina je da se Vilijam nije nešto preterano ni sakrivao od javnosti i žene. 

Njegova koleginica iz serije  "Oluja u srcu" sama je provorila o njihovoj tajnoj vezi, a zajedničke fotografije su obrzo osvanule na brojnim naslovnim stranama. 

Ipak njegova najveća afera je bila sa glumicom Žaklin Brakamontes, zbog koje je navodno govorio da će ostaviti tadašnju suprugu. 

 

 

Ona je o svemu tome progovorila u svom romanu, a vezu je prekinula kada je saznala da Vilijam i Elizabet očekuju dete. 

Ovaj bračni par je već nekoliko puta raskidao javno, a jednom je Elizabet objavila na svom profilu

-Odlučila sam raskinem vezu koju sam održavala osam godina s Vilijamom. Uvek sam stajala uz njega, uprkos upornim glasinama, koje sam potisnula jer nisam imala razloga da sumnjam u snagu naše zajednice. Odlučna sam da stanem na kraj ovom odnosu za dobro svoje dece i sebe, dugujem sebi poštovanje pre svega kao ženi i majci - samo je jedna od niza njihovih javnih raskida. 

Mnogi izvori navode da je glumici sada već stvarno dosta svega i da je sada za sva vremena prekinula sa njim. Šta će se kasnije dešavati i da li je stvarno kraj, ostaje nam da vidimo. 

 

Komentari (0)
Loading