Život me ne MILUJE, gura me u razne SUPROTNOSTI: Čola otkrio kako se nosi sa ROLERKOSTERIMA života i koja mu je NEOSTVARENA želja

Vesti 27.04.2022 14:22 0

Jedna od najvećih balkanskih pevačkih legendi Zdravko Čolić nedavno je održao koncert u regionu i progovorio o svojim životnim izazovima, željama i očekivanjima

Život me ne MILUJE, gura me u razne SUPROTNOSTI: Čola otkrio kako se nosi sa ROLERKOSTERIMA života i koja mu je NEOSTVARENA želja

Printscreen/Youtube

Čola koji je za vreme karantina održao nekoliko koncerata u inostranstvu, nije skrivao uzbuđenje što će održati prvi nastup na našim prostorima, a za Hrvatsku radioteleviziju (HRT) otkrio je i neke detalje iz svog života.

Između ostalog, spomenuo je i svoju 21-godišnju kćerku Unu za koju je poznato kako je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje različite sadržaje.

- Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim - otkrio je slavni pevač.

Po pitanju svog privatnog života, Čola je vrlo suzdržan. Sa suprugom Aleksandrom prošle je godine proslavio 20 godina braka, a zajedno imaju i ćerku Laru. Kao i svaki otac, priznao je da su one njegova slabost.

Čola je istakao kako se tajna uspeha krije u "Božjoj volji", a otkrio i je svoju neostvarenu želju.

- Neostvarenih želja ima puno, ali što se tiče karijere to je neka pesma koja bi bila na svetskim top listama. Što se tiče ostalog - to je da poživim. Život me ne miluje, on me gura u razne suprotnosti, a brdo suprotnosti rađa i kvalitet -  rekao je Čolić za spomenuti medij.
 

Zdravko je priznao kako je što se tiče dugovečnosti "kampanjac". Kako kaže, značaj pridaje sportu, opušta se kada mu je lepo i kada je s prijateljima, a kada je posao u pitanju uvek je disciplinovan.

Legendarni pevač će krajem maja napuniti 71. godinu.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading