"Ubedili su me da sam ĐAVO, a onda...": Usvojeni sin POPULARNE REP grupe ih optužuje za STRAVIČNE ZLOČINE prema njemu i njegovoj sestri!

K.Ć. Vesti 28.04.2022 11:50 0

Od početka karijere Die Antvord, ekscentrični par je živeo u senci kontroverzi

"Ubedili su me da sam ĐAVO, a onda...": Usvojeni sin POPULARNE REP grupe ih optužuje za STRAVIČNE ZLOČINE prema njemu i njegovoj sestri!

EPA

Jolanda i Nindža su u prošlosti bili optuženi za rasizam i homofobiju, ali ovoga puta su optuženi za nešto mnogo ozbiljnije. Njihov usvojeni sin ih optužuje za zlostavljanje i porobljavanje.

Jolanda Viser (Anri du Toit) i Nindža (Vatkin Džons) su formirali južnoafrički bend Die Antvord 2008. godine. Imaju milione obožavatelja širom sveta koji vole njihov jedinstveni stil. Mračna slika u njihovim spotovima i koncertima ispostavila se kao referenca u stvarnosti.

EPA

 

Prošle godine, par je uklonjen sa festivala ALT + LDN jer su ih drugi muzičari optužili za uznemiravanje, homofobiju i rasizam . Ovog puta optužuje njihovog usvojenog sina, koji je u intervjuu sa bivšim članom benda Benom Džejom Krosmanom ispričao o teškom odrastanju u kući Jolande i Nindže. Prema rečima njihovog usvojenog deteta, par ga je „usvojio u svrhu porobljavanja“.

Duo iz Die Antvord je par godinama. Imali su usvojenog sina i ćerku. Dvadesetogodišnji Gabrijela "Toki" du Perez više ne živi sa svojim hraniteljima, a posle mnogo godina priznao je da je boravak sa parom za njega bio samo uznemiravanje i porobljavanje. Rekao je da Jolanda i Nindža nikada nisu pokazivali dobra osećanja prema njemu, već su ga uglavnom koristili za svoju umetnost i maltretiranje.

Profimedia

 

Toki pati od retke kožne bolesti - hipohidrotične ektodermalne displazije. Roditelji su svog sina ubedili da je đavo .

- Naterali su me da verujem da sam đavo. Naterali su me da još više proklinjem i ubeđivali me da mogu da spalim ljude u paklu; da sam ja kralj pakla. Rekli su mi da mogu da donesem tamu na svet - rekao je on. 

 

 

Takođe je rekao da ga je par seksualno uznemiravao. Između ostalog, pomenuo je situaciju kada je imao 13 godina, a gola Jolanda ga je iskoristila. Jolanda me je pozvala u sobu, bila je gola i stalno je povraćala.

U jednom intervjuu, on je takođe obavestio da su on i njegova sestra redovno bili primorani da se skidaju i da su, ako ne poslušaju ovo naređenje, bili kažnjeni.

Printscreen/Youtube

 

Njegova sestra ima 14 godina i par još uvek brine o njoj. Međutim, on živi sa drugom porodicom u Južnoj Africi.

Agent slavnih je rekao da se „Die Antvord ne slaže sa Tokijevim izjavama.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading