Kraljica Elizabeta ne želi da liči na MAJMUNA: Konačno je otkriveno kako jede bananu, ovo nam nikada ne bi palo na PAMET (VIDEO)

Vesti 29.04.2022 13:27 0

Iako se britanska kraljica, Elizabeta II, svakodnevno baškari u luksuzu koji je mnogima tek nedostižan san, nije tajna da voli da pojede nešto uobičajeno i svima dostupno poput banane

Kraljica Elizabeta

Tanjug/Ap

Vilijam Hanson, jedan od vodećih stručnjaka u Ujedinjenom Kraljevstvu za bonton, otkrio je u dokumentarcu snimljenom za BBC da njeno visočanstvo kraljica Elizabeta II ne jede banane poput 99,999% ostatka čovečanstva.

Informaciju je potvrdio i Daren MekGrejdi u knjizi "Eating Royally", dugodišnji kuvar kraljevske porodice, dok je Hanson ispred kamera demonstrirao kako se to tropsko voće ispravno jede na dvoru:

"Dakle, ovako naša Kraljica majka jede bananu. Ne guli je poput primata. Umesto toga, pomoću viljuške je drži na mestu u tanjiru, a zatim odseče oba kraja. Potom raspori koru i uživa u njoj nakon što je razreže na komadiće", pojasnio je Hanson.

Snimak njegove demonstracije postao je hit na TikToku sa čak šest miliona pregleda, pa ako vas Elizabeta ikad pozove u Bakingamsku palatu na druženje, pazite da se ponašate kraljevski u kraljevskom društvu. 

@downtown_t This is how the queen would eat a banana นี่คือวิธีที่ควีนอังกฤษเสวยกล้วย credit: bbc/documentary owners 🍌 #queen #queenelizabeeth #etiquette #platinumjubilee #queenofengland #queenbirthday #royalfamily #bananas #howtoeat ♬ original sound - Downtown_t

 

 

Komentari (0)
Loading