"Mislim da nam ova razlika daje još veću vrednost": Sara uživa sa 32 godine starijom glumicom i ne mari za zlobne komentare

K.Ć. Vesti 03.05.2022 08:01 0

Kada su se Sara Polson i Holand Tejlor srele prvi put 2005. godine, svaka od njih je bila srećno u braku i nije privlačila pažnju u „onom“ smislu

"Mislim da nam ova razlika daje još veću vrednost": Sara uživa sa 32 godine starijom glumicom i ne mari za zlobne komentare

EPA

Deset godina kasnije, 72-godišnja Holand je počela da prati 32 godine mlađu glumicu na Tviteru. Kasnije joj je napisala privatnu poruku. A onda je postala njen partner – sa namerom da ona ostane sa njom do kraja života.

Sara Polson, pobednica, između ostalih Zlatni globus i Ema za ulogu u „American Crime Stori” i Holand Tejlor, poznata, između ostalih iz velike humorističke uloge u seriji "Dva i po muškarca", glumice su koje su ne samo stvorile srećnu vezu u privatnom životu, već su o tome od samog početka glasno govorile i u medijima. Na primer, prilikom primanja pomenutih nagrada – kada se Sara zahvalila za statuetu za ulogu Marsije Klark u „American Crime Stori: The O.Jimpson Case” ona je sa scene „Volim te” vikala partnerki koja je sedela u publici. Zahvaljujući aktivnosti, otvorenosti i uzbudljivoj razlici u godinama između partnera, tema lezbejskih veza u Holivudu je dobila svoju pravu vidljivost i... normalnost.

 

 

Sara Polson (45) priznala je u intervjuu za Njujork tajms: „Do sada moji romantični izbori nisu bili konvencionalni. Ali ako su moje životne odluke bile diktirane onim što društvo očekuje od mene učinilo bi da se osećam zarobljeno u ludačkoj košulji, a ja definitivno ne želim da se osećam tako. Šta da kažem? Definitivno sam zaljubljena, a osoba umešana u ato je samo Holand Tejlor".

Ipak, zvezda ne izbegava teške teme vezane za vezu sa mnogo starijom ženom.

„Mislim da nam ova razlika u godinama daje još veću uvid u vrednost vremena koje možemo da provedemo jedna sa drugom. Samo znate da morate da cenite ono što imate i šta je zaista važno. To pomaže da održite pravi balans kada gledajući na svakodnevne probleme. Nazovite to drugačije od potresnog osećaja postojanja i vrednosti vremena“ – objašnjava ona, ističući da upravo decenije koje ih razdvajaju mogu biti temelj veze i recept za njen uspeh.

Holand Tejlor, poznata po svom oštrom humoru, ozbiljno shvata temu ljubavi. U intervjuu za „InStile” rekla je:

„Ja sam iz starije generacije i iznenađuje me koliko su ljudi voljni da razgovaraju o ličnim temama o svom životu u štampi. Za mene to nije prirodno. Ne znači da ne želim ovo da radim - to je samo zahtevalo neku adaptaciju sa moje strane. A Sara, koja naravno pripada drugoj generaciji, tečno to govori. Ona me je naučila kako da izađem iz skrivene ljuske koja štiti privatnost osoba, i drago mi je da se to dogodilo u takvim okolnostima“.

EPA

 

Dok većina poznatih ličnosti pokušava po svaku cenu da prikrije informacije o svojim datumima, partnerima ili čak venčanjima, Sara Polson pokušava da iznese svoje na videlo.

"Nisam birala u koga ću se zaljubiti - jednostavno se desilo. Ali mislim da je ovo što mi se dogodilo nekonvencionalno za ljude, da o tome pričam. Za osobu koja će biti u sličnoj situaciji i osećaće se da se ona može pogrešno protumačiti, suditi, možda će joj gledajući moj primer biti bolje.Ja se trudim da moj život pokažem što je moguće realnije. Ako to inspiriše nekog drugog da bude ono što jeste, onda ne može biti ništa loše "

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading