TOP ČETIRI NAJBOLJA stajlinga MET GALE 2022. godine: One su definitivno IZDOMINIRALE ali Kim Kardašijan je prevazišla samu sebe

Vesti 03.05.2022 14:50 0

Met Gala je ove godine ,,gorela''' od toliko savršenih kombinacija

TOP ČETIRI NAJBOLJA stajlinga MET GALE 2022. godine: One su definitivno IZDOMINIRALE ali Kim Kardašijan je prevazišla samu sebe

Profimedia

Ovogodišnja tema Met Gale bila je "Guilded Glamour" (Pozlaćeni glamur) koja je ispiriasana periodom od 1870 do 1900. godine kada ja Amerika zabeležile ekonomski i industrijski napredak, ali i radom dizajnera i estetikom 19. i sredinom 20. veka bio je preveliki zalogaj za većinu poznatih koji su prisustvovali događaju. 

Istina je da su samo određeni pojedinci uspešno predstavili ovu datu temu, a većnina potpuno promašila. 

Ovih četiri stajliga su po nama definitivno pobedili. 

1. Blejk Lajvli 

Ova glumica je po mnogima najbolje opisala celokupnu temu, jer je spojila koncept  dizajnera sredinom prošlog veka kao što je Oskar de la Renta i "Pozlaćeno doba" te je oduševila mnoge. Ova haljina će definitivno ostati zapamćena, jer je jedinstevna i neponovljiva u svakom smislu te reči. 

 

 

2. Kim Kardašijan 

Svi su ostali bez daha, kada su ugledali Kim Kardašijan u poznatoj haljini Merlin Monro. „Bio je to veliki izazov, ali bila sam odlučna da je obučem“, rekla je Kim, koja je morala da smrša čak sedam kilograma manje, kako bi stala u nju. Haljina je toliko uska da su je bukvalno ušivali na legendarnoj glumici kada je 19. maja 1962 aukciji prikupljanja sredstava u Medison skver gardenu, otpevala „Srećan rođendan, gospodine predsedniče“. Niko nije očekivao da će baš Kim dobiti tu čast da obuče baš ovu haljinu, ali ona je kao i uvek pokazala i dokazala njenim stilom i pojavom, koliko je moćna žena. 

 

 

3. Bela Hadid

Najpopularnija manekenka na svetu, Bela Hadid, po mnogima je apsolutno uspela da iznese ovu ne tako jednostavnu temu. Na njoj je crna korset-haljinu prestižne marke "Barberi" koja i više nego odlično pristaje njenoj građi. Apsolutno savršena kombinacija za ovaj događaj.

 

 

4. Kara Delevinj

Pravi supermodel, zasenio je mnoge sa svojom naizgled jednostavnom kombinacijom, ali kada je skinula svoj bordo ,,Dior'' sako, čarolija je počela da se dešava. Njen vrat, ramena, ruke, grudi i noge, bile su skroz obojene u zlatnu boju. Kako bi upotpunila svoj izgled kao iz fantazije, dodala je lanac za telo, koji se proteže od njenog vrata do struka. Zasenila je sve pristune svojom pojavom i malo ko je očekivao da će baš ona biti ta koja će biti među apsolutnim pobednicima savršenog i neponovljivog stila. 

 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading