DŽIM KERI je ovako privukao BOGATSVO i slavu: Poslužio se NEVEROVATNIM trikom koji je svima DOSTUPAN

Vesti 29.07.2022 17:30 0

Sigurno je da su osobe koje nisu čule za slavnog komičara Džima Kerija u manjini

DŽIM KERI je ovako privukao BOGATSVO i slavu: Poslužio se NEVEROVATNIM trikom koji je svima DOSTUPAN

Printscreen/Youtube

Ovaj rođeni zabavljač je talenat pokazivao još od malih nogu, a učitelj mu je dozvoljavao  da izvodi svoje komičarske nastupe pod uslovom da bude miran na času. Međutim, u to vreme niko nije mogao ni da pretpostavi da će Keri postati planetarno poznat, a tek niko nije mogao da pretpostavi da će postati izuzetno bogat.

Naime, je bio mlad, Kerijev otac je ostao bez posla i čitava porodica je morala da živi u kamp prikolici parkiranoj na imanju njihovog rođaka. Da bi preživeli, cela porodica je prihvatila poslove domara i radnika obezbeđenja u obližnjoj fabrici, čak je i sam Keri radio smenu od osam sati posle škole.

Keri je počeo kao stendap komičar sa 15 godina, kad ga je otac odveo u Juk Juk klub u Torontu. Nosio je žuto odelo koje mu je majka sašila, a njegov debi je tako loše prošao da je posumnjao da će uopšte moći da zaradi nešto kao zabavljač. Srećom, istrajao je i polako počeo da stiče popularnost kao stendap komičar. Godinu dana kasnije, napustio je školu da bi mogao da se posveti karijeri.

Sa 19 zaputio se u Holivud, ali je kao i većina mladih glumaca željnih uspeha saznao da je on nedostižan. Slomljen i depresivan, Keri se 1985. odvezao svojom polovnom "tojotom" na brdo iznad Holivuda. Posmatrajući panoramu Los Anđelesa odatle je sanjao uspeh na javi. Da bi se bolje osećao, Keri je sebi ispisao ček na 10 miliona dolara "za pružene glumačke usluge", datirao ga na 1995. godinu i stavio u novčanik.

Ček je ostao tamo sve dok se nije raspao, ali je Keri u međuvremenu uspeo. Zaradio je milione od filmova "Ajs Ventura" i "Glupan i Tupan".

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading