Ćerka Kejt Mos se pojavila u PROVIDNOJ haljini na MET GALI: Zbog jednog detalja je otkriveno da ima NEIZLEČIVU BOLEST!

K.Ć. Vesti 04.05.2022 15:15 2

Lila Mos, 19-godišnja ćerka supermodela Kejt Mos, koja prati put svoje slavne majke, pojavila se na ceremoniji MET Gala 2022 noseći najvažniji dodatak večeri: modernu insulinsku pumpu koja prati i brine o njenom zdravlju

Ćerka Kejt Mos se pojavila u PROVIDNOJ haljini na MET GALI: Zbog jednog detalja je otkriveno da ima NEIZLEČIVU BOLEST!

Profimedia

Ćerka Kejt Mos ima dijabetes tipa 1

Majka i ćerka su se na crvenom tepihu najvažnijeg modnog događaja godine pojavile u Burberri haljinama - Kejt Mos u crnom somotskom outfitu i Lili u providnoj haljini ukrašenoj štrasom. Lila ima dijabetes tipa 1, što znači da njen pankreas ne proizvodi dovoljno insulina, hormona koji reguliše nivo glukoze u krvi. Kratkoročno i dugoročno, bolest može dovesti do mnogih problema, ali zahvaljujući insulinskoj pumpi koja prati nivo šećera u krvi, Lili je u stanju da to drži pod kontrolom.

Moderna insulinska pumpa se retko prikazuje u kontekstu mode, a kamoli da se nosi na tako vidljivom mestu. Za mnoge mlade ljude sa dijabetesom, prizor Lili kako normalizuje nošenje uređaja koji vodi računa o zdravlju je veoma važan. Ovo nije prvi put da se tinejdžerka pojavljuje sa insulinskom pumpom. Tokom Versace revije u septembru, Lili Mos je imala mali uređaj na nozi, uređaj koji prati nivo šećera u krvi.

 

Komentari (2)
Loading
Savo
04.05.2022 15:29

Ovo je preterivanje. Malo ko u Srbiji ima insulinsku pumpu, pa koliko toliko ako pazi, živi ko sav normalan svet. Razumem one koji imaju novaca, nemaju pameti i očekuju da određena tehničko-tehnološka rešenja misle umesto njih.

ahahahaha
04.05.2022 18:03

Pristojnije su obučene glumice iz porno filmova na dodeli AVN nagrade (njihov pandan Oskaru) nego ove "regularne" glumice na ovim njihovim svečanostima. Ko ne veruje neka potraži. :D