Slavna pevačica slavi 34. ROĐENDAN: Adel se vratila i PONOVO osvojila svet, ali i priznala sa čime se DUGO BORILA!

M. G. Vesti 05.05.2022 11:56 0

Adel danas slavi 34. rođendan. Srećan rođendan!

Adel

Printscreen/Instagram

Adel Lori Ble Adkins, poznatija kao Adel, engleska pevačica, tekstopisac, muzičarka, rođena je 5. maja 1988. godine. Dobitnica je deset Gremi nagrada, četiri Brit nagrade, četiri American Music nagrade, Zlatnog Globusa i nagrade Oskar, između ostalih.

Poznata po srceparajućim baladama, priznala je da je oduvek naginjala melanholičnoj muzici.

Slavna pevačica slavi 34. ROĐENDAN: Adel se vratila i PONOVO osvojila svet, ali i priznala sa čime se DUGO BORILA!

Tanjug/Ap

 

- Sklona sam depresiji i imam svoju vrlo mračnu stranu. Vrlo lako se okliznem i upadnem u njenu mrežu. Počelo je kad je umro moj deda, bila sam desetogodišnjakinja. Nikad nisam bila suicidna, ali često sam išla na psihoterapiju - ispričala je.

"Uhvatila" ju je i postporođajna depresija nakon što je rodila sina, te je priznala da se jako preplašila.

- Bila sam opsednuta svojim detetom, činilo mi se da nisam dobra majka, da ništa ne činim dobro. Depresija, nažalost, dolazi u raznim oblicima - rekla je pevačica.

Početkom ove godine obeležila je dodelu Brit nagrada, najvažnije godišnje dodele muzičkih nagrada u Velikoj Britaniji. Bilo je to prvo izdanje britanskih godišnjih nagrada, koje se dodeljuju od 1977. godine, koje je ukinulo rodne podele i uvelo kategorije za umetnika godine i međunarodnog umetnika godine umesto dosadašnjih kategorija u kojima su se birali najbolji u muškim i ženskim kategorijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Najzena.rs (@najzena.rs)

 

"Kraljica Britanaca", kako ju je nazvao voditelj Mo Giligan, je osvojila nagradu za album godine, izvođača godine, te pesmu godine "Easy on Me". Zabeležila je ogroman uspeh nakon dugogodišnje pauze, ali i transformacije. Adel je izgubila veliki broj kilograma i time se pohvalila na Instagramu. 

- Želela bih posvetiti ovu nagradu svom sinu, te Sajmonu, njegovom tati. Ovaj album je bio celo naše putovanje, ne samo moje - rekla je uplakana Adele, misleći na svog bivšeg supruga Sajmona Koneckija.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading