Amber u suzama ispričala šta joj je radio Džoni DEP: "Cepao mi je haljinu, ŠAMARAO i ponižavao svakodnevno"

J.V. Vesti 05.05.2022 12:00 0

Suđenje između Amber Herd i Džonija Depa je u žiži javnosti i dalje, a svakodnevno cure novi, neverovatni detalji iz ovog toksičnog braka koji je bio pun nasilja

Amber u suzama ispričala šta joj je radio Džoni DEP: "Cepao mi je haljinu, ŠAMARAO i ponižavao svakodnevno"

Profimedia

Glumica Amber Herd rekla je na sudu da ju je bivši suprug Džoni Dep više puta udario tokom besnih epizoda podstaknutih drogom i alkoholom, za koje je rekla da su njenog bivšeg muža pretvorili u „užasnu stvar“.

U nastavku suđenja u američkoj državi Virdžinija, ona je rekla i da je obrazac nasilja počeo 2012. Holovudski glumac Džoni Dep tužio je Herd za povredu ugleda i časti i tražio odštetu od 50 miliona dolara. Tužba je pokrenuta zbog njenog članka u Vašington postu, u kojem je sebe opisala kao žrtvu porodičnog nasilja. Glumac je ranije tokom procesa rekao da nikada nije udario Herd ili bilo koju drugu ženu. Herd je podnela protiv kontratužbu i zahteva 100 miliona dolara odštete.

Dep i Herd su bili u braku tek nešto više od godinu dana. Počeli su da se zabavljaju početkom 2012. godine pošto su se upoznali na snimanju filma Dnevnik opijanja (The Rum Diary) nekoliko godina ranije. Oni su 2015. godine već bili venčani. Ali svega 15 meseci pošto su ozvaničili vezu, ona je bila okončana.

Tokom nekoliko sati svedočenja na sudu u Virdžiniji u sredu, Herd (36) se prisetila prvih susreta sa, kako je rekla, „harizmatičnim“ Depom na snimanju filma The Rum Diary iz 2011. u Portoriku. Par je ponovo bio zajedno na novinarskoj turneji povodom promocije film nekoliko godina kasnije, a Herd je rekla da su se tada „zaljubili“ jedno u drugo.

Sreću u ranim fazama njihove veze, dodala je Herd, ubrzo su počeli da kvare Depovi omalovažavajući komentari. Počelo je 2012. – iste godine kada je ona tvrdila da ju je 58-godišnji Dep prvi put udario. U emotivnom svedočenju, Herd je rekla da se to dogodilo kada se smejala tetovaži na njegovoj ruci na kojoj je pisalo „Vino“. Reč je o prepravljenoj tetovaži koju je prvobitno napravio tokom prethodne veze sa glumicom Vinonom Rajder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

„Smejala sam se jer sam mislila da se šali. Udario mi je šamar. Nikad to neću zaboraviti", priseća se ona.

Dep je negirao da se incident dogodio i rekao je u sopstvenom svedočenju da mu ta tvrdnja „nikada nije imala smisla“.

U svedočenju u sredu, Herd je pokušala da prikaže Depa kao nekoga ko može da bude srdačan i ljubazan, ali i da bi začas pobesneo kada je pod dejstvom alkohola ili droge. Ona je rekla da se Dep opijao žestokim pićima i da je uzimao „mnogo“ kokaina, iako je pokušavao sve to da prikrije.

„Stalno bi me optuživao, vređao, a onda bi samo eksplodirao“, rekla je Herd.

„Opalio bi mi šamar, bekhend“, dodala je, upotrebivši teniski izraz.

Pošto bi je udario, tvrdi Herd, Dep bi samo „nestao“.

 

„Vratio bi se čist i trezan i bio bi izuzetno ljubazan i mnogo bi se izvinjavao i opet bismo se pomirili“, dodala je ona.

Herd je iznela tvrdnju i da je Dep izvršio „pretragu šupljine“ na njenom telu posle svađe tokom zabave u Hiksvilu u Kaliforniji.

„Samo sam stajala,“, rekla je u suzama.

U ranijem svedočenju, Dep je rekao da nikada nije udario Herd i dodao da ona kao da ima „potrebu“ za sukobima i nasiljem.

Očekuje se da će suđenje trajati najmanje mesec dana.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading