Britni Spirs opet ŠOKIRALA javnost: Trudna pozirala potpuno GOLA sa svojim psom!

Vesti 06.05.2022 11:01 0

Mnogi smatraju da se sada previše oslobodila i da ne bi trebala toliko da pokazuje svoje telo, mi mislimo da je njeno telo - njena stvar i sloboda da radi sa njim šta god želi

Britni Spirs

instagram.com/britneyspears/

Popularna Britni Spir se vratila na društvene mreže, posle određene pauze i to ni manje ni više, nego potpuno gola! Svog psa je uzela kako bi pokrila deo stomaka i grudi, te u opisu slike napisala njegovo ime.

Na kraju je dodala citat koji glasi: ,,Ako nekoga voliš, oslobodi ga, ako nekoga mrziš, oslobodi ga. U suštini oslobodite sve i nabavite psa. Ljudi su glupi'' završila je na kraju sa slikama.

Treba da se podsetimo da je ona godinama bila u jednom vrstom savremenog ,,zarobljeništva'' gde nije imala nikakvu kontrolu nad svojim životom. Nije mogla da donosi sopstvene odluke, vozi auto, raspolaže svojim novcem, ima decu. 

Sve joj je to bilo zabranjeno i sve je bilo pod kontrolom njenog oca, koji je upravljao sa njom i njenim životom. 

Dosta stvari je počelo da se menja kada je Britni upoznala na snimanju spota  "Slumber Party" Sami Asghari, zgodnog dečka , gde su momentalno buknula hemija, te su ubrzo i uplovili u emotivnu vezu.

Ovaj par se verio u septembru 2021. godine a aprila 2022. godine Britni je objavila kako čeka dete sa Semom i da je zahvalna Bogu što je napokon srećna i apsolutno slobodna. 

Tokom predhodnih godina, ona je imala u sebi ugrađenu spiralu, gde joj je bila ukinuta sloboda izbora po pitanju njenog tela i majčinstva.

- Želela sam da izvadim spiraju kako bih mogla da krenem da pokušavam da još jednom zatrudnim, ali me takozvani tim ne pušta da odem kod doktora i da je izvadim, jer ne žele da imam dece - izjavila je jednom prilikom i uputila ljude kroz kakav pakao je prolazila. 

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading