Da li to ona ŠMRČE kokain pred SVIMA? Amber Herd ne prestaje da ŠOKIRA ljude (VIDEO)!

Vesti 07.05.2022 11:08 0

Žestoki sudski spor glumca Džonija Depa i njegove bivše žene Amber Herd nastavljen je u američkoj saveznoj

Da li to ona ŠMRČE kokain pred SVIMA? Amber Herd ne prestaje da ŠOKIRA ljude (VIDEO)!

EPA

U sudskom postupku u kojem Dep tereti Herd za klevetu zbog koje je izgubio angažmane u Holivudu isplivale su kontroverzne priče sa obe strane.

Ikao obe strane ne prestaju da šokiraju javnost, čini se da je snimak koji je procureo odneo pehar.

Posle svedočenja Amber Herd u toku kojeg se rasplakala opisujući događaj iz 2015. godine za koji tvrdi da je dobio nasilan obrt, novi snimak iz sudnice izazvao je burne reakcije i nagađanja u zapadnim medijima i na društvenim mrežama.

Naime, na snimku se može videti uplakana Amber koja maramicom briše nos , a potom deluje kao da je "ušmrknula" nešto, a to nije bio sadržaj iz nosa. Navodno, kako se nagađa, u pitanju je tečni kokain.

"Je l to ona besramno šmrče kokain pred sudijom i advokatima", "Svašta sam radio u životu, ali ne bih imao hrabrosti ovo da uradim", "Pa, mislim da je sad sve jasno", pisali su u komentarima ispod snimka.

Kako piše "Distractify" bivša medicinska sestra Erin Felati dala je komentar na snimak, na osnovu iskustva koje je imala sa Herd.

"Generalno imala je problem sa ljubomorom i anksioznim napadima. Problemi su se pojavljivali tokom godina, ali ne bih rekla da su ovi problemi stalno bili prisutni", rekla je Felati i dodali da je Herd imala problem sa zavisnošću i da je svakodnevno pila tri čaše vina dnevno, ali i da je uzimala kokain.

Njena bivša medicinska sestra je između ostalog izjavila da je bila 24 sata pod dejstvom rekreativnih narkotika na muzičkom festivalu Coachella 2016. godine.

U daljem objašnjenju se navodi da je Herd odrasla u problematičnom okruženju i sa roditeljima koji su takođe bili zavisnici.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading