Manekenka Kara Delevinj pati od opake BOLESTI: Na Met Gali telo je OFARBALA u zlatno, ali PEČATE na koži ostavila je vidljivim

K.Ć. Vesti 08.05.2022 21:00 1

Poznata manekenka Kara Delevinj pojavila se na gala MET 2022 u crvenim sjajnim pantalonama i sakou Dior

Manekenka Kara Delevinj pati od opake BOLESTI: Na Met Gali telo je OFARBALA u zlatno, ali PEČATE na koži ostavila je vidljivim

Profimedia

Gornji deo tela modela ofarban je zlatnom bojom za telo, a izrez i vrat krasi raskošan zlatni nakit. Međutim, ono što je privuklo pažnju na fotografijama su neobojene delove tela, koji otkrivaju tetovaže i psorijazu.

Manekenka i glumica Kara Delevinj pojavila se na MET gala-u u smeloj stilizaciji. Koža joj je bila prekrivena zlatnom bojom, a bradavice prekrivene metalnim krugovima. Šminker Roma Sulejmani, koji je zaslužan za izgled manekenke, objasnio je da je zlatna boja trebalo da se odnosi na muške i ženske elemente Delevinj i stila Dejvida Bouvija.

Kara o borbi sa psorijazom

U 2015. godini, u intervjuu za V Magazine, Kara - koja je postala slavna četiri godine ranije i nastupala je za brendove kao što su Jason Vu, Oscar de la Renta i Stella McCartnei - rekla je da joj se koža krasta i ljušti tokom revija tokom nedelja mode. .

- Ovo je očigledno najgore doba godine za moju kožu - priznala je Delevningne.

- Kate Mos me je videla pre izložbe Louis Vuittona u 3:00 ujutru kada je moje telo bilo ofarbano da prekrije kraste. Rekla je: „Ovo je strašno! Zašto se ovo dešava? Moram da ti pomognem.“

Profimedia

 

Kara je jedna od mnogih poznatih ličnosti koje su otvoreno govorile o svojoj borbi sa psorijazom. Značajni ljudi koji pate od ovog stanja su i Džonatan Van Nes (poznat iz emisije Pink Brief Tips), La La Entoni, Sindi Lauper, Kris Džener i Kim Kardašijan.

Psorijaza: stres pogoršava simptome

Psorijaza je hronična autoimuna bolest koja pogađa kožu, uzrokujući da se ružičaste, ljuskave mrlje pojavljuju prvenstveno na rukama, vlasištu, laktovima i donjem delu leđa. Simptomi se mogu pojaviti i nestati tokom nekoliko nedelja ili meseci. Od psorijaze pate i deca i stariji. Prvi simptomi mogu se pojaviti kao posledica stresa, koji pogoršava simptome bolesti i uzrokuje pogoršanje stanja kože. 

Komentari (1)
Loading
Ne radi
09.05.2022 08:44

tvoja mama mirise