Putinova navodna LJUBAVNICA po treći put trudna: Ovako je reagovao RUSKI PREDSEDNIK na ovu radosnu vest

K.Ć. Vesti 09.05.2022 09:52 1

Već dugo se priča o njihovoj aferi

Putinova navodna LJUBAVNICA po treći put trudna: Ovako je reagovao RUSKI PREDSEDNIK na ovu radosnu vest

Tanjug/Ap

Navodno mu je bivša ruska gimnastičarka rodila već dva sina i sada je ponovo trudna.

Vladimir Putin je navodno bio u šoku kada je otkrio da je njegova ljubavnica ponovo trudna, preneli su mediji u Moskvi. Ruski lider koji u oktobru puni 70 godina ima već dva sina sa bivšom olimpijskom ritmičkom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (38), piše stil.kurir.rs .

S obzirom na situaciju u Ukrajini i veliku organizaciju vojne parade u Moskvi, izvori tvrde da on nije želeo više dece. Navodno je bio "tužan i povučen" nakon što je obavešten da je Kabajeva trudna i da očekuje dete. Izvori tvrde da je predsednik bio ljut kada je vest odjeknula kao bomba jer će zaseniti vojnu paradu pobede na Crvenom trgu, piše The Sun.

Informaciju o navodnoj trudnoći bivše olimpijske gimnastičarke prvi je objavio jedan ruski informativni Telegram kanal, i ona još uvek nije potvrđena. Vladimir Putin inače nikada nije priznao vezu sa Kabajevom za koju je ranije rečeno da se krije sa decom u Švajcarskoj. Lokalne novine objavile su da je ona tamo dobila sina 2015. i drugog u Moskvi 2019. godine.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
bojnik joe
09.05.2022 13:22

Neko mu napumpo ljubavnicu pa patuljak napo Ukrajinu.Možda je napumpo neki Ukrajinac?Patuljak može napumpati samo obraze botoksom pa se mala snašla sa sdtrane.