Indi se pre godinu dana borila za ŽIVOT posle operacije želuca: Pevačica se bukvalno prepolovila, kada je vidite u NOVOM izdanju ostaćete bez TEKSTA

Vesti 18.09.2021 14:08 1

Pošto je rešila da pobedi u borbi protiv viška kilograma, pevačica Indira Aradinović, poznaatija kao Indi, pre više od godinu dana rešila je da ode pod nož i uradi operaciju smanjenja želudca -ali zbog neočekivanih komplikacije morala da leži u bolnici još dve nedelje

Indi se pre godinu dana borila za ŽIVOT posle operacije želuca: Pevačica se bukvalno prepolovila, kada je vidite u NOVOM izdanju ostaćete bez TEKSTA

Printscreen/Instagram

Pošto je odradila ovaj zahvat, usledile su izvesne komplikacije zbog kojih je pevačica 13 dana ležala u bolničkom krevetu i primala infuziju, a jednom prilikom, rešila je da se obavesti fanovima putem Instagram lajva koliko joj je teško.

- Nisam kod kuće zato što sam operisala želudac na privatnoj klinici u Beogradu devetog marta, oporavak nije ispao kako treba. Ne znamo zašto. Moj doktor i ja ćemo se sutra videti, postoji mogućnost da imam još jednu intervenciju. Moj želudac nakon prve operacije ne prihvata tečnost oralno, već samo infuziono. Iskreno, očekivala sam malko brži oporovak, kao što svako ima. Nije mi svejedno. Već trinaest dana ležim u bolnici. Prvo sam bila u državnoj, a sada sam u privatnoj. Operisana sam u Sremskoj kamenici. Kod mene sve ide teže. Mnogo sam umorna, iscrpljena, smršala sam osam kilograma, ali želim da dovedem liniju do perfekcije, ali ne želim više da se gojim - ispričala je Indi (35) putem lajva prošle godine.

Međutim, pevačicine muke su se igrleda i te kako isplatile, pošto ona sada izgleda neverovatno! Indi se praktično prepolovila, a na novoj figuri može da joj pozaviti svako!

 

Pevačica je naravno i sama svesna da izgleda fantastično, pa zbog toga skoro redovno objavljuje fotografije u uskoj, kratkoj i provokativnoj odeći.

 

Komentari (1)
Loading
Boca68
01.10.2021 11:13

Nikada mi neće biti jasno da neko zarad veštačkog ,neprirodnog ,veštačkog a pre svega ,,tipskog " izgleda ide pod nož i rizikuje život.Zar je toliko bitan nametnuti model lepote . Ipak su to samo robinje u šou biznisu .Duhovna lepota je za njih apstraktna i ne bitna.