Sve dame su te godine nakon Evrovizije POLUDELE za njim: Pričalo se da voli MUŠKARCE, a on ima 4 dece i veran je samo JEDNOJ ŽENI

M. G. Vesti 14.05.2022 19:35 0

Gde je sada ovaj grčki pevač?

Sve dame su te godine nakon Evrovizije POLUDELE za njim: Pričalo se da voli MUŠKARCE, a on ima 4 dece i veran je samo JEDNOJ ŽENI

Profimedia

Naša Konstrakta uspela je da osvoji svet maestralnim nastupom za pesmu "In Corpore Sano", a danas se čini da se gotovo na svakom koraku mogu čuti dobro poznati stihovi "umetnica mora biti zdrava...". A u isčekivanju finala, verujemo da ste se, kao i mnogi, podsetili i nekih prošlogodišnjih hitova.

Zapravo, slobodno možemo reći da su pojedine numere i dan-danas opravdano među najslušanijim, iako su prošle godine i godine.

Tako se na žurkama i dalje mogu čuti "Wild dances", "Quele, Quele", "Euphoria", "Fairytail".. ali i još jedna pesma koja možda nije pobedila, ali je njenom izvođaču donela svetsku slavu i popularnost o kojoj je mogao samo da sanja.

U pitanju je "Shake it", grčkog pevača Sakisa Ruvasa, a te davne 2004. godine, nema ko nije vrckao u zaraznom ritmu ove prave letnje pesme. Takmičenje je završio kao treći (Ruslana je bila ta koja je bila broj jedan), ali to se nipošto nije odrazilo negativno na njegovu popularnost, naprotiv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

 

Doduše, omiljeni frajer brojnih Srpkinja, već je bio zvezda u Grčkoj, ali nakon Evrovizije, na svakom koraku moglo se čuti "Shake, shake, shake, shake, shake it mi amor..".

Verovali ili ne, slavni Grk danas ima 50 godina, a i dan-danas izgleda fenomenalno. Ne skida osmeh sa lica i uživa kako u skladnom porodičnom životu, tako i u popularnosti koja možda nije kao što je bila u zenitu njegove karijere, ali postoji.

Ipak, tokom karijere pratili su ga brojni skandali i glasine, od kojih su najglasnije da je gej jer "niko ko je strejt ne može tako da vrcka kukovima", pisali su.

Međutim, istina je da je poslednjih 17 godina veran samo jednoj ženi, prelepoj bivšoj manekenki Katiji Ziguoli koju je oženio nakon 13 godina vanbračne zajednice. Za sve ove godine dobili su četvoro dece - dve devojčice i dva dečaka.

 

 

Tokom karijere Sakis se pojavio i kao sudija u grčkom "Iks Faktoru", oprobao se i kao glumac, a pokrenuo je i nekoliko više nego uspešnih biznisa.

Tako danas vodi suši restoran, a vlasnik je i veoma popularnog kluba koji je nažalost 2010. izgoreo u požaru. Šteta je procenjena na četiri miliona evra, a atinska policija je sumnjala da je požar podmetnut, i da iza svega stoje vlasnici konkurentskih noćnih klubova. Posle nekoliko meseci renoviranja, klub je nastavio sa radom.

Inače, Sakis je rođen u veoma siromašnoj porodici i ima trojicu braće o kojima je morao, kao najstariji, da brine već od 5. godine. Talenat za ples i atletiku pokazao je već sa 4 godine, što nije ništa čudno s obzirom da su mu i roditelji svojevremeno igrali amaterski u pozorištu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

 

Nakon razvoda roditelja prešao je sa braćom kod babe i dede, a da bi izdržavao porodicu radio je sve što mu je došlo po ruku, počec od popravke automobila, preko rada na gradilištu, pa sve do šankerisanja. Tek u srednjoj školi posvetio se više sebi i pridružio grčkom nacionalnom timu i takmičio u skokovima s motkom, a koliko je bio dobar atleta svedoči i to što je osvojio brojna prvenstva i bio više puta nagrađivan.

Međutim, ljubav prema muzici bila je jača, te sa 18 godina napušta Krf i počinje da nastupa po klubovima, a ostalo je istorija.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading