Zbog nje su Bekamovi upali u krizu: Ovako izgleda asistentkinja koja je zamalo UNIŠTILA brak slavnog para

Vesti 26.01.2022 14:54 0

Pre nekoliko godina bila je jedna od najaktuelnijih vest da su Bekam i Rebeka, njegova asistentkinja, u emotivnom odnosu

Zbog nje su Bekamovi upali u krizu: Ovako izgleda asistentkinja koja je zamalo UNIŠTILA brak slavnog para

Profimedia

 

Danima su u medijima izlazile fotografije gde su Dejvid i njegova asistentkinja zajedno na njima i vrlo bliski. Bekamovi su ubrzo dali izjave za medije u kojima su negirali bilo kakve probleme u svom braku. Međutim, vrlo brzo se saznalo da su Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i krenuli u njegov apartman.

 

 

Kako je tada tvrdio dobro upućeni izvor, Bekam je već u automobilu počeo da ljubi svoju asistentkinju. Milujući joj kosu i vrat rekao joj je da je čekao celu večnost na ovaj trenutak. Za njihov odnos saznalo se par dana kasnije, a izrevoltirana Viktorija nazvala je Rebeku i zapretila joj da se drži dalje od njenog supruga.

 

 

Viktorija i Dejvid su prebrodili skandal, a Rebeka je svojih 5 minuta slave iskoristilla. Pozirala je za časopis “Playboy”, ali i učestvovala u rijalitjima. Ipak, nije želela da jedino ona bude kriva za sve, pa je rešila da javnosti skine “ružičaste naočari” po pitanju Bekamovih, i prodala medijima celu priču o prevari.

Zbog svega toga je i ostala bez posla, a Dejvid se oštro ogradio od cele priče. U nastavku teksta pogledajte kako izgleda Rebeka:

 

 

Komentari (0)
Loading