Supruga popularnog pevača konačno progovorila o MALTRETIRANJU i vređanju: Odavno se priča da se pevač loše ophodi prema njoj

Vesti 19.09.2021 13:55 0

Kako i sama navodi, u braku imaju mnogo uspona i padova

Supruga popularnog pevača konačno progovorila o MALTRETIRANJU i vređanju: Odavno se priča da se pevač loše ophodi prema njoj

Printscreen/Instagram

Supruga Džastina Bibera je stala u odbranu slavnog pevača, jer se predugo govorilo o tome kako se on prema njoj loše ophodi i da je čak i fizički maltretira.

 Manekenka je tokom intervjua s Demi Lovato u „4D With Demi Lovato” podkastu tvrdila da su njih dvoje – sasvim dobro i da „nema mesta za tako loše vibracije”.

– Mnogo šta tako kola okolo o meni, nama, kako se Džastin prema meni loše ophodi, kako me maltretira, ali zaista, upravo je suprotno. S velikim zadovoljstvom ističem da sam sa nekim ko me i te kako poštuje, zbog kog mi je svaki dan za pamćenje… Tako da, kad pročitam nešto loše, baš se iznenadim – pričala je ona.

 

 

Ipak, priznaje da svakako imaju kako uspona, tako i padova. U njenom slučaju na primer, svojevremeno, imala je osećaj kako je izgubila sebe i kako „bez njega ne postoji”.

– Posebno ranije, kad je naša ljubav tek počinjala, bila sam potpuno izgubljena – naglasila je pa dodala da su udružili snage i potražili pomoć terapeuta, kao i savete parova iz okoline.

– Inače, verujem mu, on veruje meni… Dobro smo – zaključila je.

Komentari (0)
Loading