Ni rođena majka ga ne bi PREPOZNALA: Ispod ovog OTEČENOG lica krije se NAJSEKSEPILNIJA faca jednog od NAJVEĆIH holivudskih glumaca

Lana Vidović Vesti 16.05.2022 12:33 0

Fanovi holivudskog glumca su oduševljeni ovom transformacijom i tvrde da su odahnuli - nema više bojazni da će njegov dobar izgled i harizma pokvariti ulogu negativca

Ni rođena majka ga ne bi PREPOZNALA: Ispod ovog OTEČENOG lica krije se NAJSEKSEPILNIJA faca jednog od NAJVEĆIH holivudskih glumaca

Profimedia

Možete li da verujete da je na fotografiji zapravo Kolin Farel na filmskom setu!?

Da, dobro ste pročitali - ovo je glavom i bradom holivudski zavodnik sa maskom i u izdanju u kom ga ni rođena majka ne bi prepoznala!

Profimedia

 

Slavni Irac u novom "Betmenu" tumači lik negativca Osvalda Koblepota- Pingvina, pa se za potrebe istog preobrazio u krupnog, proćelavog starijeg čoveka sa izbrazdanim licem. Eto šta sve dobri šminkeri i kostimografi mogu!

Profimedia

 

Ove paparaco fotografije nastale su ispred crkve St. George's Hall u Liverpulu gde se snimala jedna od scena, a nije dugo trebalo da se sazna o kom je filmu reč, s obzirom da se na setu pojavio i Robert Patinson za kog je poznato da je dobio ulogu Betmena.

Inače, snimanje je početkom septembra zaustavljeno jer je Patinson dobio virus.

Profimedia

 

Lik Pingvina je u prethodnim verzijama Betmena bio daleko stilizovaniji - nosio je cilindar, monokl i otmeno odelo, dok u ovom ostvarenju više podseća na šefa mafije nego na zlikovca iz stripova. Ipak, nosi kišobran, predmet karakterističan za ovog korumpiranog frika.

Zanimljivo je i da je Farelov Pingvin drastično drugačiji u odnosu na onu u filmu "Povratak Betmena" kada je ovaj lik tumačio Deni DeVito.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading