Ko je SRPSKI GLUMAC koji je glumio u NAJGLEDANIJOJ stranoj seriji "La casa de papel"? (FOTO)

K.Ć. Vesti 16.05.2022 18:30 0

Iako je od malena maštao da postane javna ličnost i već sa šest godina imao svoj prvi nastup na maloj pozornici u Kladovu, gde je rođen, kada ga je kubanska pevačica pozvala da otpeva pesmu "Gvantanameru", Darkov put postaje potpuno drugačiji 90-ih godina, kada nije mogao da upiše školu animacije u Zagrebu

Ko je SRPSKI GLUMAC koji je glumio u NAJGLEDANIJOJ stranoj seriji "La casa de papel"? (FOTO)

Printscreen/Youtube

"La casa de papel",važi za najgledaniju seriju u svetu iako je na španskom jeziku, a jednu od glavnih uloga u ovom planetarnom hitu tumači i naš glumac, Darko Perić.

 

 

Njegovi roditelji su mislili da je za njega najbolje da postane doktor. Poslali su ga u veterinarsku školu u Bukureštu, gde je kasnije završio i medicinski fakultet. Ipak, to ga nije omelo da nastavi da teži ka svom snu i ponovo otkriva svoju strast za bioskop i pozorište. 

 

 

Godine 2004. preselio se u Barselonu, grad koji mu je dao priliku da nastavi svoj filmski rad. Zahvaljujući som trudu i želji da postane glumac, Darko je brzo dobijao uloge na lokalnoj španskoj televiziji, gde je bačen u svoj prvi veliki posao u španskoj seriji "Krematorio" za Kanal plus 2010. godine. 

 

 

Serija koju je stvorio Alek Pina, postala je najuspešnija Netfliksova produkcija. Darka smo gledali i u završenoj petoj sezoni popularne serije.

 

 

 

Komentari (0)
Loading