Godinu dana od smrti MARINE Tucaković: Ovo je NAJTUŽNIJA pesma koju je napisala, posvetila ju je svom POKOJNOM sinu

Vesti 19.09.2022 13:31 0

Danas se navršava godinu dana od smrti Marine Tucaković

Godinu dana od smrti MARINE Tucaković: Ovo je NAJTUŽNIJA pesma koju je napisala, posvetila ju je svom POKOJNOM sinu

Blic

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra prošle godine, a danas se navršava tačno godinu dana otkad je izgubila životnu bitku nakon duge borbe sa teškom bolešću.

Nepisano pravilo jugoslovenske muzike, a i kasnije bilo je ''ako želiš hit pesmu, pozovi Marinu Tucaković'', a kako je napisala preko 4.000 pesama važila je za najvećeg hitmejkera.

Mnogo se pričalo i o tome kome su posvećene Marinine pesme, a posebnu pažnju izazavala je dirljiva balada “Hiljadu nula”, na abumu "Original" Nataše Bekvalac.  

U tom periodu po estradnim kuloarima šuškalo se da je ovu numeru Marina Tucaković, autorka teksta, posvetila pokojnom sinu Milošu Raduloviću.

Međutim, Marina je ova nagađanja demantovala i istakla da je tu numeru Nataša posvetila ćerki Hani.

- Uopšte nije tačno da je tekst pesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pesmu posvećenu njenoj devojčici, pošto ona nju zove ‘sine'” - objasila je hitmejkerk u razgovoru za “Alo” pre nekoliko godina.

Ona je dodala da je jedina pesma koju je posvetila sinu zapravo “Mišo moj” koju je snimila Ana Nikolić.

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu. Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić .

Podsećamo, Miloš Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute preminuo je u decembru 2008. godine.

Komentari (0)
Loading