Sad je jedna od NAJPOPULARNIJIH pevačica: Sa 13 godina je izgledala STARIJE nego danas, sa suprugom FUDBALEROM ima sinove Sašu i Milana

Lana Vidović Vesti 18.05.2022 20:20 0

Sada je jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, a sa 13 godina izgledala je ovako

Sad je jedna od NAJPOPULARNIJIH pevačica: Sa 13 godina je izgledala STARIJE nego danas, sa suprugom FUDBALEROM ima sinove Sašu i Milana

Printscreen/Instagram

Sem boje kose, nije se puno promenila od tad. Da li znate ko je na slici?

U pitanju je Šakira.

Ovo je fotografija koja je nastala tokom pevačicinog predstavljanja ni malo uspešnog debi albuma Magic prodatog u svega 1.200 primeraka. Šakirini rani rad nije upisan u njenu zvaničnu diskografiju.

Iako je sa 13 godina doživela debakl, Šakira je danas pri vrhu svetske muzičke scene. 

Profimedia

 

Ljubavnu priču Šakire (44) i mlađanog Pikea (34) znaju gotovo svi. Ono što je prva asocijacija na njihovu ljubav jeste razlika od 10 godina između njih. Na Tviteru je nedavno osvanuo kolaž fotografija na kojima su vatrena Kolumbijka i fudbaler Barselone 1990. godine, kada je Žerar Pike imao svega tri godine, dok je Šakira već bila tinejdžerka.

Printscreen/Youtube

 

 

Dalji rasplet situacije nikada nije bila tajna, 24-godišnji momak u usponu i svetski poznata 34-godišnja pevačica započeli su romansu. Iako su Šakiru mnogi savetovali da se u toj vezio "ne zanosi" previše uzveši u obzir njegove godine i razliku između njih, ona nije poslušala. takod a par sada uživa u 10-godišnjoj ljubavi koju su očvrsnuli i sinovi Milan koji ima osam godina i dve gdoine mlađi Saša.

Komentari (0)
Loading