OVAKO je Kajli SAKRILA prvu trudnoći: Fanovi veruju da sada krije DRUGU, uhvatili se za OVAJ DETALJ

Vesti 06.07.2021 13:08 0

Od kada je glamorozna modna ikona, Kajli Džener, davne 2018 godine uspela je da sakrije prvu trudnoću, fanovi su počeli detaljno da prate sve njene objave kako bi uočili da li će ponovo i kada završiti u drugom stanju.

OVAKO je Kajli SAKRILA prvu trudnoći: Fanovi veruju da sada krije DRUGU, uhvatili se za OVAJ DETALJ

Shutterstock

Rijaliti zvezda je uspela da sakrije trudnoću sa ćerkicom Stormi (3) čitavih devet meseci, zbog čega je njena  objava o porođaju 1. februara 2018 iznenadila mnoge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kajli je ovu posebnu vest držala u potpunoj tajnosti od obožavalaca i medija, tako što je oblačila široku odeću, objavljivala stare slike na društvenim mrežama i držala se dalje od očiju javnosti.

Mlada majka i bebin otac Travis (29), objavili su video u kojem je dokumentovana njihova celokupna trudnoća u aprilu 2018. godine, pošto su do tada skrivali većinu fotografija i video zapisa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kajli je kasnije objasnila da je imala potrebnu da ove trenutake zadrži samo za sebe i da u njima uživa sama.

- Znala sam da bi za nas bilo bolje da Stormi i ja ostanemo nekako skrivene. Hormoni polude, a emocije se pojačaju, stalno sam se osećala kao da nisam spreman za sve ovo - priznala je Kajli, prenosi The Sun.

Zbog ovoga mnogi verni fanovi sada obraćaju daleko više pažnje na njene objave i zbog ove "paranoje" su nastale spekulacije da je rijaliti zvezda ponovo trudna!

Kajli je nedavno podelila fotografiju svoje večere, naručila je suši, u kojem nije bilo žive ribe - već samo povrće, a fanovi su na Tviteru odmah podelili nove teorije.

- Kajli jede suši bez ribe ... Trudna je - napisao je jedan fan, dok se se drugi složili: "Bukvalno sam ovo pomislila". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Mnogi su takođe istakli da je ponovo počela da nosi džempere, kapute i da stomak priktiva tašnama. 

Komentari (0)
Loading