Trampova POBEDA ju je UNIŠTILA: Endi Mekdauel progovorila o ozbiljnom napadu panike, "Od straha sam PALA NA POD"

K.Ć. Vesti 20.05.2022 09:01 0

Endi Mekdauel je rekla Mari Kleri o ozbiljnom napadu panike koji je doživela na snimanju kada je shvatila da je jedina žena tamo. "Nemam ništa protiv muškaraca!" – naglasila je glumica

Trampova POBEDA ju je UNIŠTILA: Endi Mekdauel progovorila o ozbiljnom napadu panike, "Od straha sam PALA NA POD"

Shutterstock

"Samo se plašim velikih grupa", objasnila je ona i objasnila da se u njima više ne oseća bezbedno.

"Okrenem se, a evo sobe pune muškaraca. More muškaraca"

Endi je doživela svoj prvi napad panike 2016. godine, ubrzo nakon što je Donald Tramp izabran za predsednika SAD (što je, primećuje, uticalo na njeno emocionalno stanje u to vreme). Palo joj je na pamet kada je primetila da je prostor u kome se nalazila potpuno ispunjen muškim članovima glumačke i producentske ekipe. Glumica je bila jedina žena na setu:

"Spremala sam se da nešto uradim, okrenem se, a evo sobe pune muškaraca. More muškaraca. Podsetila me je na nešto veoma lično. I jednostavno sam pala na pod ", rekla je ona.

"Izašla sam iz sobe i otišla u tako malo kupatilo, pretvarala se da je sve ok, pogledala sam se u ogledalo i rekla: Samo diši“ – objasnila je ona. "Užasavalo me je što tamo nisam videla nijednu drugu ženu. Nije da imam nešto protiv muškaraca. Nemam! ", kaže ona. Endi je takođe primetila da je od tada intuitivno tražila društvo drugih žena na poslu kako bi se osećala ugodnije.

Ona pominje i skandalozne snimke razgovora Donalda Trampa, koji su ugledali svetlost dana u jesen 2016. i, prema nekim stručnjacima, umalo su doveli do njegovog političkog kolapsa. Možete čuti kako bivši predsednik na krajnje vulgaran način govori o ženama:

"Došao sam do nje, ali nije odustala. Priznajem. Pokušao sam da je jebem. Imala je muža i trudio sam se za nju ", kaže Tramp na snimku. : Pokazaću vam gde imaju kul nameštaj. Otišli ​​smo do nameštaja, a ja sam pokušao da dođem do nje što je više moguće. Ali nije mogla. Imala je muža ".

"Ako si zvezda, puštaju ti to, možeš sa njima bilo šta, uhvatiti ih za tebe... i, sve" , rekao je on.

Glumica je takođe primetila da je pokret #MeToo (koji je rođen 2017. godine) doneo neke promene u filmskoj industriji:

"Vidite razliku na snimanju. Ima mnogo više žena", kaže ona. 

 

Komentari (0)
Loading