Poznate ličnosti koje su u SRODSTVU sa kraljevskom porodicom: Njih troje su ELIZABETINI rođaci, a evo ko je sve na spisku

M. G. Vesti 20.05.2022 20:00 0

Mnoge slavne zvezde su u direktnoj vezi sa kraljevskom porodicom

Poznate ličnosti koje su u SRODSTVU sa kraljevskom porodicom: Njih troje su ELIZABETINI rođaci, a evo ko je sve na spisku

Tanjug/Ap

Svi oni su svi zapravo rođaci, neki dalji, a neki jako blisti. Evo o kome se radi.

Kraljica Elizabeta II i Džon Dep

Jedno od ovo dvoje je pri kraju jako duge karijete, ima komplikovane odnose u porodici, i posebno voli pastelne nijanse. Ali, dovoljno o Džoniju Depu (50). Kraljica Elizabeta II (87) i popularni glumac ni po čemu ne liče, ali zaista dele istu krv. Međutim, njihovo srodstvo je jako daleko, i potiče još od Edvarda III, koji je umro 1377. godine. Ta rodbinska veza je jako komplikovana i dugačka, ali dokazuje da su Edvard III i Edvard Makazoruki u srodstvu.

Tanjug

 

Vojvotkinja Kamila i Madona

Ove dve plavuše potiču iz iste familije, koja je bila jedna od najmoćnijih u Kanadi u 17. veku. NJih dve, osim boje kose i po kojeg gena, nemaju mnogo toga zajedničkog. Kamila (66) uživa u zrelim godinama i živi mirnim životom. S druge strane, Madona (55) nikako ne može da se pomiri s time koliko godina ima, pa uvek pored sebe ima mnogo mlađeg muškarca. Inače, israživači koji su otkrili ovu povezanost, otkrili su i da je pevačica Selin Dion, takođe, izdanak ove bogate porodice.

Tanjug/Ap

 

Kejt Midlton i Gaj Riči

Vojvotkinja od Kembridža i poznati režiser u srodstvu su preko zajedničkog rođaka iz 18. veka. Gaj (45) je prisustvovao kraljevkom venčanju 2011. godine, ali ne zbog rodbinskih veza, već zbog prijateljstva sa princom Vilijamom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guy Ritchie (@guyritchie)

 

Džejk Džilenhol i kraljica Elizabeta

Džejk Džilenhol vodi poreklo od Edvarda III, koji je vladao Engleskom od 1327-1377. To ga čini 19. rođakom kraljice Elizabete II.

 

 

Laura Dern i kraljica Elizabeta

Dobitnica Oskara Laura Dern vodi poreklo od kralja Edvarda III, što je čini rođakom kraljice Elizabete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Dern (@lauradern)

 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading