Moja tužna GRLICE: Neutešni Željko Samardžić se dirljivom porukom oprostio od Marine

Vesti 20.09.2021 17:51 0

Tužna vest o smrti Marine Tucaković je potresla celu estradu koja se dirljivim rečima i porukama oprašta od nje već drugi dan, ali se pojedini prisećaju i njihovih zajedničkih trenutaka

Moja tužna GRLICE: Neutešni Željko Samardžić se dirljivom porukom oprostio od Marine

Printscreen/Youtube

Željko Samardžić je samo jedan od poštovalaca Marininog rada, a ona mu je napisala i nekoliko poznatih balada, a pevač nije krijo tugu zbog gubitka velikog prijatelja i umetnika.

- Tuga! Svi smo se nadali da će izdržati ali prokleta bolest je bila jača. Kao da je deo mene nestao. Mnogo sam je voleo - započeo je pevač.

Marina je zajedno sa svojim suprugom Samardžića proslavila pesmom "Sipajte mi još jedan viski", a kasnije i hitovima "Grlica", "Slutim", "Da me nije", koji se smatraju najlepšim pesmama koje mu je Tucakovićeva napisala.

- Marina je znala neke naše razgovore vešto da pretoči u tekstove mojih najlepših pesama. 'Sipajte mi još jedan viski' još od kad je objavljena zovem svojom 'ličnom kartom'. Nastala u vreme koje je smrdelo na barut i benzin iz plastične flaše koka kole sa ugla ulice… Jako davno ali još uvek se sluša i voli. To je valjda dokaz vrednosti - izjavio je Željko.

Komentari (0)
Loading