Dženifer Garner o prihvatanju tela posle tri trudnoće, ona je ženama poslala važnu poruku

Vesti 20.09.2021 22:02 0

Dženifer Garner, poznata po produkcijama kao što su "Daredevil" i "Sto lica agenta", rekla je šta misli o promenama koje je njeno telo doživelo. Glumica i majka su ohrabrivale druge žene da prihvate samoprihvatanje i da pokažu svom telu zahvalnost i ljubav

Dženifer Garner o prihvatanju tela posle tri trudnoće, ona je ženama poslala važnu poruku

EPA

Dženifer Garner pojavila se u epizodi podcasta "Happi Mum, Happi Babi" u martu, mesec dana pre svog 49. rođendana. U intervjuu sa Đovanom Fletčer, zvezda je ispričala o promenama u telu nakon rođenja deteta. Takođe se osvrnula na spekulacije o trudnoći.

Garner odgaja troje dece, Samuela Garnera (9) i ćerke Violet Anne (15) i Serafinu Rose Elizabet (12). koji su plod veze sa bivšim suprugom Benom Aflekom . Glumica je objasnila da će, iako voli intenzivne treninge, uvek izgledati kao "žena koja je rodila troje dece".

Dženifer Garner već godinama živi u centru medijske pažnje, a njen privatni život interesuje javnost. Mnoge glasine se tiču ne samo odnosa sa bivšim mužem, već i moguće trudnoće. Glumica redovno mora da prekine nagađanja o tome. Jedna od situacija se dogodila, između ostalih 2014. godine, emitovana na programu Ellen Degeneres . Zvezda je morala da objasni zainteresovanima da ne čeka dete, i da se fokusira na svoju decu.

Na podkastu je glumica objasnila da se, iako je navršila pedesetu, i dalje suočava sa radoznalim pitanjima o trudnoći. "I dalje se dešava", rekla je, "imam 48 godina i slobodna sam, i još uvek se dešava."

Dženifer Garner i pitanja o trudnoći

Dženifer Garner naišla je na glasine o navodnoj trudnoći ne samo u štampi, već i na društvenim mrežama. Prošlog septembra, Garner, koja je i suosnivač grupe "Once Upon a Farm", želela je da svojim sledbenicima da neke informacije o telu. Glumicina teksas kombinezon naglasio je njen stomak. Korisnici interneta pitali su zvezdu da li čeka dete.

- Imam 48 godina, imam troje zdrave dece i nisam - i nikada neću - biti trudna - prokomentarisala je tada Garner. - Da li sam prošla kroz COVID-19 ? To je moguće. Ali to je druga priča. 

Uz stalnu pažnju na najmanje promene u težini i izgledu, Dženifer Garner se usredsređuje na prihvatanje promena kroz koje njeno telo prolazi. - To je samo telo. Budite mu zahvalni. Ono te je do sada trpelo. Nosilo je tvoju decu. Šta još želiš? - komentariše.

Komentari (0)
Loading