"Idem ja polako kod mog sina Miše": Poslednja POTRESNA ispovest Marine Tucaković, reči koje su odjeknule SRBIJOM

Vesti 21.09.2021 08:52 0

Marina Tucaković je jednom prilikom u intervjuu rekla da oseća da joj se bliži kraj, a njene reči slamaju srca

"Idem ja polako kod mog sina Miše": Poslednja POTRESNA ispovest Marine Tucaković, reči koje su odjeknule SRBIJOM

Alo

Vest da je preminula najpoznatiji tekstopisac u Srbiji je potresla domaću javnu scenu, a brojne kolege i saradnici se i danas opraštaju od ove umetnice.

Na društvenim mrežama već dva dana kruže priče, vesti, dogodovštine i pesme koje je napisala Marina Tucaković, ali je najpotresniji njen intervjuu gde je govorila o svojoj bolesti, ali je rekla i da oseća da joj se bliži kraj.

Ona je tada istakla da joj je jedino teško zato što se rastaje od svog sina Milana, ali da je pored njega i njenog supuga Aleksandra Radulovića Fute poslednje godine života živela kao da i nije bolesna.

- Stanje mi nije ni dobro ni loše jer se menja iz dana u dan. Trudim se da živim kao da sam zdrava, ne volim pravila i često ih kršim. Nisam se ničega odricala. Volim da putujem, ponekad popijem čašicu alkohola, a umem i da zapalim s vremena na vreme. Onda sam odjednom osetila da me napušta snaga. Futi sam govorila: 'Idem ja polako kod mog sina Miše! Mirna sam jer Laća može dalje bez mene. Jak je on.' Milan je mnogo brinuo o meni, na trenutke mi je bilo mnogo žao kad vidim da se sekira, a ne mogu ništa da promenim. Futa je non-stop sa mnom, retko da smo bilo šta radili odvojeno. Nisam ni u jednom momentu očajavala. I kad je bilo najgore, umela sam da kažem sebi: 'Dobro je, Marina, živa si i sve je u redu' - ispričala je tada Tucakovićeva za Srpski telegraf.

Poslednja želja joj je bila da bude sahranjena pored njenog sina Miše.

Komentari (0)
Loading