Adel očarala svojim izgledom, a KONAČNO je objavila fotke svog DEČKA lepotana

Vesti 21.09.2021 10:32 0

Adel je podijelila fotografiju na društvenim mrežama sa svojim dečkom, Rič Paulom. Pevačica je na svom Instagramu pokazala elegantan crno-bijeli selfi sebe i sportskog agenta

Adel

Printscreen/Instagram

Pevačica je svoju vezu potvrdila nizom fotografija u stilu J.Lo. Adel je službeno potvrdila vezu na Instagramu sa svojim novim dečkom, lepotanom Rič Paulom. Crno-bijela fotografija koju je pjevačica objavila prikazuje par u elegantnim izdanjima.

Slika je snimljena na vjenčanju košarkaške zvijezde Entonija Dejvisa u Los Anđelesu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Britanska zvijezda postavila je niz fotografija koje prikazuju njenu odeću s venčanja. Nosila je crnu haljinu s belim puf rukavima preko ramena u obliku oblaka, a nosila je i velike zlatno-biserne munđuše. Proslavljeni sportski agent, koji predstavlja LeBrona Džejmesa, Bena Simonsa i još hrpu poznatih sportskih ikona, za ovaj je događaj obukao klasični smoking.

Adel očarala svojim izgledom, a KONAČNO je objavila fotke svog DEČKA lepotana

Printscreen/Instagram

 

Pevačicu (33) su prvi put povezali s Paulom (39) pre dva meseca, kada je par prisustvovao utakmici NBA finala. Adel je prethodno bila povezana s reperom Skeptom nakon razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckog 2019. godine. Ona i Konecki imaju osmogodišnjeg sina.
Od javnih pojavljivanja, par je viđen kako večera u restoranima u Los Anđelesu i Njujorku. Takođe su prošlog meseca prisustvovali proslavi 35. rođendana supruge LeBrona Džejmesa, Savana Džejames, na kojoj je pop zvezda uhvaćena kako peva i pleše.

 

Komentari (0)
Loading