Bakingemska palata krije JEZIVE TAJNE: Princeza Dajana se bacila niz stepenice, Elizabeta se porodila SAMA, a Megan je prošla kroz pakao!

Kristijana Ćaćić Vesti 14.06.2022 08:02 1

Ljubitelje britanske kraljevske porodice šokirala je vest o rođenju još jednog potomka kraljice Elizabete II. Princeza Beatrike i Edoarda Mapelli Mozzi postali su roditelji. Ovo je savršena prilika da se podsetimo kako su izgledali kraljevski rođenja. Nije uvek bilo šareno i lepo ...

Bakingemska palata krije JEZIVE TAJNE: Princeza Dajana se bacila niz stepenice, Elizabeta se porodila SAMA, a Megan je prošla kroz pakao!

Tanjug/Ap

- Njeno Kraljevsko Visočanstvo, Princeza Beatrika i gospodin Edoardo Mapelli Mozzi sa zadovoljstvom objavljuju rođenje svoje kćerke , koja je rođena u subotu 18. septembra 2021. u 23:42 u bolnici u Londonu - britanska kraljevska porodica objavila je u ponedeljak na društvene mreže radosnu vest. Vest je objavljena putem Tvitera i Instagrama . Međutim, to nije uvek bio slučaj ...

Tanjug/Ap

 

Dovoljno je podsetiti se na četiri trudnoće sadašnje kraljice Elizabete II ... Monarhinja je rodila svoje prvo dete sa 22 godine. 1948. godine na svet je rođen princ Čarls. Trenutno vladajuća kraljica ima još troje dece - Anu, Andžeja i Edvarda. Sve ove trudnoće i porođaji odvijali su se u privatnosti palata i vlastelinstava. Kada se princ Čarls rodio, njegov otac - princ Filip - nije prestao ni da igra skvoš sa svojom sekretaricom . Pošto je bio obavešten o srećnom događaju, popio je čašu šampanjca. Kasnije je Palata Bekingema izvestila u kratkoj izjavi o rođenju prestolonaslednika . Vrlo je malo fotografija kraljice tokom trudnoće.Krajem četrdesetih godina prošlog veka njihov nastup se smatrao suprotnim pravilima. Slično, malo se govorilo o toku same trudnoće. Kraljici je tako omogućen luksuz mira koji se sada uzalud traži.

Druga kraljičina deca takođe su rođena u Palati Bekingem - osim Ane, koja je rođena u Klarence House -u. Palata je u to vreme bila u procesu renoviranja. Kraljica Elizabeta II, prateći najnovije trendove, zahtevala je prisustvo svog muža pri rođenju svog najmlađeg sina, Edvarda . Zahvaljujući tome, Filip je postao prvi otac u istoriji kraljevske porodice koji je prisustvovao rođenju svog potomstva.

"U četvrtom mesecu trudnoće bacila sam se niz stepenice"

Tanjug/Ap

 

Pojava Dajana Spenser u kraljevskoj porodici oživela je i promenila okamenjeni dvor. Rođenje sledećeg naslednika postalo je spektakl . Vojvotkinja je, uz pomoć paparaca, kupovala u Harodsu i ponosno pokazala svoj sve zaobljeniji stomak. Suprotno tradiciji, odlučila je i da se porodi u bolnici. Kada je 1982. rodila princa svog prvog sina - princa Vilijama - imala je 21 godinu . Dve godine kasnije rođen je princ Harri. O ovim trudnoćama i porođajima zna se mnogo više. Sama Dajana je bila željna da podeli vesti sa javnošću. U intervjuu sa novinarom Andrevom Mortonom otkrila je šokantne činjenice .

Ona je tada rekla:

- Kad sam bila u četvrtom mesecu trudnoće, bacila sam se niz stepenice, pokušavajući da privučem muževu pažnju . Rekla sam mu da se osećam očajno i da sam stalno plakala. Rekao je da problem pravim ni iz čega. Pa sam se bacila niz stepenice.

Godinama kasnije, poznato je da se princeza Dajana u to vreme suočila sa mentalnim slomom. Imala je depresiju, poremećaje u ishrani ... Počela je da ima problema sa bulimijom i glasovima u glavi o samoubistvu. Zato je zatražila pomoć i podršku. Njen muž - princ Čarls - nije odgovorio na ovo. U avgustu 1996. godine par se razveo, a godinu dana kasnije Dajana je poginula u saobraćajnoj nesreći .

Vojvotkinja Megan imala je pobačaj

Tanjug/Ap

 

 

Megan Markle morala se suočiti sa potpuno različitim problemima . Arči Harrison Mountbatten -Vindsor - prvo dete Harija i Meghan - rođen je u maju 2019. Par se složio da se rođenje dogodi na njihovom seoskom imanju, Frogmore Cottage. Kao rezultat zdravstvenih komplikacija, plan je morao biti promenjen i na kraju se porođaj dogodio u bolnici. Godinu dana kasnije, Megan je imala pobačaj u trudnoći . Ona je to priznala u kolumni za Njujork Tajms.

Zbog toga su oboje odlučili da se i treća trudnoća završi u bolnici . To se dogodilo i 4. juna ove godine. Lilibet "Lili" Vindsor rođena je u bolnici Santa Barbara u Kaliforniji . U saopštenju, par je objavio da su Megan Markle i njena ćerka veoma dobre.

Da li želite da podelite zanimljive vesti ili predložite temu? Kontaktirajte nas pisanjem e -pošte na sledeću adresu: redakcija@najzena.rs .

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Pera Detlic
14.06.2022 09:40

Bog im sve vraca sta su radili kroz istoriju.