Njen video je postao hit na društvenim mrežama: Ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli otkrila svoj VELIKI talenat, a to nije gluma

K.Ć. Vesti 30.05.2022 19:00 0

Anđelina Džoli i Bred Pit mogu da budu ponosni na svoju ćerku Šajlo.

Njen video je postao hit na društvenim mrežama: Ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli otkrila svoj VELIKI talenat, a to nije gluma

Tanjug/Ap

Internetom je kružio snimak tinejdžerke koja pokazuje svoje plesne veštine. Inače, osvojila je prilično veliku grupu obožavatelja.

Anđelina Džoli i Bred Pit upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Glumac je tada bio oženjen Dženifer Aniston. Iako su fanovi pretpostavili da između njega i njegove partnerke u filmu postoji nešto više, demantovali su sve glasine. Ubrzo se otkrila istina. Bred Pit i Dženifer Aniston su se razveli, a holivudska zvezda je počela da se viđa sa Anđelinom Džoli. Uprkos činjenici da su proveli nekoliko godina zajedno, njihov brak nije potrajao predugo. Par se venčao 2014. i razveo pet godina kasnije. Plod njihove ljubavi je, međutim, njihovo šesto dete: Šajlo i blizanci Noks i Vivijen su njihova biološka deca. Zahara, Pak i Madok su usvojeni.

Veliki talenat

Iako su njihovi roditelji veoma zabrinuti za privatnost, deca su već u ovom uzrastu da počinju da budu aktivna na društvenim mrežama. Pojavili su se tako i snimci Šajlo Džoli-Pita koja se hvali svojim talentom. Ispostavilo se da je dete pronašlo sreću u plesu.

Petnaestogodišnjakinja je pokazala kako igra uz pesmu "About Damn Time" od Lizzo. Na snimku se vidi kako se Šajlo Džoli-Pit kreće u ritmu u svojim Džordankama, crnoj dukserici i krem trenerci.

 

 

Ispod snimka je bilo dosta komentara. Obožavaoci Anđeline i Brada bili su impresionirani talentom tinejdžera.

 

Komentari (0)
Loading