Najpoznatija SRPKINJA u Holivudu napravila HAOS na bazenu: Brčkala se sa ćerkom, a zbog njenog MIKRO kupaćeg i ogrome zadnjice gori INTERNET!

Vesti 01.06.2022 11:19 0

Koko Ostin, starleta srpskog porekla, koja je ubraku sa reperom i glumcem Ajs Tijem izazvala je haos na društvenim mrežama nakon što se sa ćerkom Šanel pojavila u oskudnom kupaćem kostimu

Najpoznatija SRPKINJA u Holivudu napravila HAOS na bazenu: Brčkala se sa ćerkom, a zbog njenog MIKRO kupaćeg i ogrome zadnjice gori INTERNET!

Printscreen/Instagram

Reper i manekenka godinama nailaze na kritike pratilaca zbog mnogih svojih roditeljskih metoda.

Koko (43) je provodila vreme u parku sa svojom ćerkom Šanel . Međutim, njen izbor plivačke opreme u dečijem parku zabrinuo je mnoge obožavaoce. Manekenka je čučala u vodi dok je nosila tange koje su otkrile sve njene obline.

Njena objava na Instagramu izazvala je ogromnu pažnju: „Kada se tvoj muž pretvori u paparace, lol“.

Koko je potom dodala hešteg „daj im nešto da pričaju“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco)

Obožavaoci, međutim, nisu bili toliko oduševljeni njenim modnim izborima, a očigledno je i da su zagrizli mamac. Jedan je prokomentarisao: "Malo je degutantno, oko ovo dece..." Komentar je brzo prikupio preko 800 lajkova dok su drugi odgovorili u temi.

Drugi obožavalac je dodao: „Slažem se, mislim da je ovo užasno. Molim vas, budite prikladni u blizini male dece.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco)

"Mislite da je u redu da deca budu izložena takvim nepristojnim kupaćim kostimima", prokomentarisala je tre'a osoba "Samo čudni ljudi misle da je to u redu." Međutim, drugi pratioci su imali drugačije mišljenje. Tako je jedan od njih napisao: "Ona je u bikiniju na Bahamima. Zašto bi morala da prilagođava odeću jer ima dece u blizini?" Drugi je branio Koko: "Ona je u dvodelnom kupaćem, nije gola." 

 

Šestogodišnje dete vozi u kolicima

Koko je samo pre nedelju dana izazvaal salvu kritika jer je objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi da i dalje koristi kolica za bebe, ali da u njima vozi svoju šestogodišnju ćerku.

"Mislim da je malo prerasla kolica za bebe", "Zar ona nema 6 godina? Zašto je gurate u kolicima?", "Ne radite dobro Šanel ovakvim "roditeljstvom". Razume da ste je razmazili, ali pobogu, kolica a ima 6 godina?", "Razumemo da ti je jedino dete, ali moraš joj dozvoliti da odraste. Ako ništa, trotinet ili bicikl su više za njeno godište", "Ja imam 6-godišnjaka koji je rastom manji od njenog deteta i ne koristi kolica godinama", "Ne bih voleo da jednog dana tvoje dete neko maltretira jer je majka gura u kolicima"... samo je delić koji se mogao pročitati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco)

 

Tverkovanje

Ajs-Ti i Koko su mnogo puta bili na udaru kritika zbog svojih roditeljskih odluka u vezi sa svojom ćerkom Šanel. U novembru, mama-manekenka je na Instagramu podelila video na kojem njena tada petogodišnjakinja uči svoju baku Tinu kako da tverkuje. Dok je Šanel pokazivala svojoj baki kako da savije kolena,pratioci su imali priliku da čuju Koko kako pita: "Čekaj, šta tačno radite?" Na šta je dete radosno odgovorilo: "Tverking!" "Učiš mamu kako da tverkuje?" 

Korisnici Instagrama ni tada nisu bili ravnodušni, pitajući se zašto bi dopustila nekome tako mladom da igra taj provokativni ples. Jedna osoba je napisala: „Prilično je tužno što 5-godišnjak zna šta ovako da igra….. samo kažem….“ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco)

Iako je mnogi osuđuju čini se da Koko uopšte ne mari za komentare. Jedino što je sigurno je da će nas i u budućnosti fascinirati svojim metodama i nastupima kojima pokušava da šokira javnost i izazove reakciju pratilaca.
 

 


 

Komentari (0)
Loading