Ko je KREATOR Kaćine VENČANICE od 20.000 evra: Albanac sa Kosova radio je haljine i najpoznatijim HOLIVUDSKIM zvezdama!

M. O. Vesti 02.06.2022 16:56 0

Ovaj kreator je i više nego poznat širom sveta

Ko je KREATOR Kaćine VENČANICE od 20.000 evra: Albanac sa Kosova radio je haljine i najpoznatijim HOLIVUDSKIM zvezdama!

E - STOCK

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić danas će izgovoriti sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save. Svima je zapala za oko venčanica koja sija od elegancije i glamura. 

E - STOCK

 

Kreator ove venčanice je popularni Valdrin Sahit, albanac sa Kosova koji je poznat širom sveta jer njegove kreacije često nose najpopularnije Holivudske zvezde. 

Izrađuje najluksuznije i najunikativnije haljine, pa čak i muška odela. Mnogi smatraju da je ogromna čast nositi neku njegovu kreaciju.


On definitivno ima najbolje večernje haljine koje su ljude širom sveta zadivile.

Pa tako je skoro dizajnirao haljinu za Bijonse na premijeri filma. Haljina je bila klasične crne boje, od pliša koja je istakla sve njene atribute. Zasenila je sve prisutne samom pojavom u njoj. 

 

Porodica Kardašijan takođe nije ostala ravnodušna kada je ovaj kreator u pitanju, pa su tako njegove kreacije najčešće završavaju kod Kloi Kardašijan, koja u njima izgleda preglamurozno.

 

Venčanica Katarine Grujić je koštala 20.000 evra. Valdrin Sahit poznat je po tome što na svojim haljinama, određen deo radi ručno, pa su tako svi dodaci verovatno mesecima pravljeni samo za nju. 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading