Razočarao je sve ŽENE na svetu kad je priznao da je GEJ: Rikijev SUPRUG je slikar, a DAME tvrde da je bolji FRAJER od njega (FOTO)

Vesti 03.06.2022 11:28 0

Riki Martin pojavio se na Kanskom festivalu u pratnji supruga i slobodno možemo reći da je ovaj par izazvao pažnju, a žene nisu mogle da se odluče koji od njih dvojice bolje izgleda

Razočarao je sve ŽENE na svetu kad je priznao da je GEJ: Rikijev SUPRUG je slikar, a DAME tvrde da je bolji FRAJER od njega (FOTO)

Printscreen/Instagram

Filmski festival privukao je u Kanu brojne zvezde, među kojima i slavnog pjevača Rikija Martina kojeg su papraci snimili na balkonu hotela u kojem boravi. Svi su primetili da Riki izgleda znatno mlađe, a na trbušnjacima bi mu pozavideli mnogo mlađi muškarci.

50-godišnji Riki na sebi je imao samo šorts za kupanje, a osim mišića do izražaju su došle u brojne tetovaže kojima je ukrasio telo, kao i preplanuli ten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valy Btk (@valbtk)

Riki je nekada izlazio i sa ženama i to pravim lepoticama, a jednom je prilikom izjavio kako nikoga nije zavaravao i da su njegovi osećaji uvek bili iskreni prema svima. Uprkos ovim izjavama, muzičar se već nekoliko puta našao na udaru kritika i optužbi da je pre 2010. godine, kada je progovorio o svojoj seksualnosti, bio nepošten prema ženama koje je ljubio.

 

Nesumnjivo, mnoge pripadnice lepšeg pola ostale su razočarane kada se definitivno deklarisao kao homoseksualac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valy Btk (@valbtk)

"Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao", izjavio je za magazin People.

 

Pre nego što se venčao s umetnikom Josefom 2017. godine, Riki je bio od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom i s Nejtanom Linom, a njegov raniji ljubavni život obeležile su samo žene.

Na spisku devojaka u koje je bio zaljubljen našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lilli Melgar, Rebeka de Alba i Gabriela Sabatini.

 

Riki i sirijsko-švedski slikar počeli su da se zabavljaju 2016. godine, a svoju veridbu potvrdili u novembru 2017. godine tokom gostovanja u jednom emisiji. Već u januaru 2018. godine pevač je potvrdio kako su se u tajnosti venčali. Još uvek su u srećnom braku i roditelji su četvoro dece koje im je na svet donela surogat-majka, a mnoge žene su  oduševljene njegovim izgledom i tvrde da se ne zna koji je od njih dvojice privlačniji.

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading